Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Vecinil isi vinde terenul?pe csnd si restul ?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Cică vinde și o carte de limba română!

   Reply
 2. 2

  Mihnea

  Nu cred ca exista locuitor al Argesului care sa nu se invecineze cu acest individ sinistru care este responsabil de aducerea economiei Argesului pe butuci. Sunt o gramada de zevzeci dispusi sa il jeleasca si sa-i ridice osanale ori de cate ori au ocazia ca si cand printr-o comparatie cei care l-au urmat au facut numai rau. In realitate cei de pe urma nu au mai avut nimic sa rontaie pentru ca jupanul baron rosu s-a ocupat sa stinga lumina. Locul acestui bandit este in zeghe si in cartile de istorie pentru ca poarta intreaga vina a cumetriilor ciumatilor de peste trei decenii. Sub mustacioara de Clark Gable le rade tuturor in nas ghiftuindu-se cu zeci de milioane de euro in conturi administrate de rudele sale. Intr-o buna zi se va invecina la cimitir cu o gramada de necunoscuti in cavoul mafiei si va putrezi asemeni muritorilor de rand chiar daca an de an vor face unii poteca la moastele sale puturoase.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Vai, Mihnea, ești atât de adânc…te-ai obișnuit pe acolo, pe la voi…Sigur că vecinu’ este un nenorocit dar ăia pe care îi pupi tu în cur (n-am găsit altă rimă) cum p.m. sunt. Cum e mă, bastardule (la nivel general) șandramaua alcoolică Băsescu, cum e mă alogenul trădător de țară, actualul președinte ales de un popor retard? Ce vă putem face?, nimic! Doar, din toți rărunchii, un sănătos huoooooooooooo!

   Reply
   1. 2.1.1

    Mihnea

    Daca imi citesti comentariul ai sa vezi ca nu am nicio referire la Basescu si nici la acea camarila ordinara din PDL insa cine te citeste realizeaza ca esti formatul esential al ratarii acestui judet. Am certitudinea ca ,,vecinu,, ramane un nenorocit indiferent daca tu ai atins sau nu senectutea unui IQ demn de un cimpanzeu. Poporul retard la care te referi este alcatuit din judetele ramase rosii dupa alegerile de anul trecut. Doar acelea…Decenta nu tine cu politica ci de bun simt. Nu trebuie sa te uiti decat in jurul tau sa vezi cea mai ramas din oameni. Din argeseni adica.

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Anonim

     Băi, plecatule, ești prea mic și prea nebărbat ca să poți emite păreri. Te-ai născut coprofag, nu mai este nimic de făcut.

     Reply
   2. 2.1.2

    Anonim

    Dar ce ba ? Ce bine ti-a facut Costica asta? Ti-a angajat pe fito la DSV, ti-a platit operatia de hemoroizi, ti-a dat bani sa-ti chiuretezi prietena? Taci dreacu ca nu stii nimic. Popor retard…auzi… Pupa-l-ai undeva pe Costica idiotule !!!!!

    Reply
    1. 2.1.2.1

     Anonim

     Da, partea de popor care a ales niște bandiți la conducerea țării are un retard mental. Social-democrația autentică este, fără dubiu, viitorul omenirii. Idioți sunteți voi, ăștia servitori și cipați.

     Reply
 3. 3

  Rodica Dragomir

  In Curtea de arges?

  Reply
 4. 4

  Anonim

  ….acest individ, a falimentat Srl cu bună știință, atunci când era ,,la butoane,, nu a aprobat mărirea prețului de vânzare a unui Aro, in condițiile când trebuia să dai șpagă da tibiei una, după care prin IATSA, a vândut câteva mii de mașini unei firme de apartament din America de Sud, fara că nici măcar 1 dolar sa fie încasat, ajungandude la falimentul fabricii, ce făcea de lucru unui oraș întreg.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023