04 august, 2020
ad

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  Bai Primarilor…ciocu mic…Autostrada este a Romaniei nu a fiefurilor voastre…NU SUNTETI SATUI DE…MIZERIILE PE CARE LE AVETI PRIN COMUNELE DE CARE ATATA FACETI CAZ… PENTRU CA ATI PRODUS HARTII…PENTRU AUTOSTRADA…ATI PRIMIT SALARIU MARIT… POATE AVETI SI CEVA TERENURI EXPROPRIATE…HAI CU DESPAGUBIRILE…MARE ESTE NERUSINAREA IN ROMANIA…de unde nu e…nici Dumnezeu nu cere…Stancule…iti re-amintesti anul 2007 cand s-a inaugurat Soseaua de Centura Pitesti…fix scandalul cu trotuarul din Bascov facut de tine si…ce sa vezi…in noaptea cu pricina…niste capace din pasajul subteran de la Bascov…au iesit din locas si…au fost avariate cateva roti de masini…foarte suspect…PNL-ul inaugurase…iar PSD-ul flamanzise…de atata asteptare…Tu ocupa-te de Sala Sporturilor pe care ai promis-o in zona Bazei Nautice…de acum cativa ani…au expirat…toate promisiunile…vai de capul vostru…daca va cercetam la averi…o sa apara muulte surprize…ca si cu autostrada… stati linistiti…nu au realizat-o…cand o sa se intample…va cheama…pregatiti-va tinuta de gala…pentru inaugurare!

  Reply
 2. 2

  Civilul

  Atai dracului de prosti pana acum ce ați păzit ?o strada asfaltata ,o autostrada făcută este ceva normal in lumea asta, nu trebuie sa va puneți numele care mai de care pe afiș.Politicieni retardați si primari hoți ,acum o sa facă ăștia autostrada si pe voi pulimea nu va băgat nimeni in seama ,ce o ti fi vrut vreun premiu ,vre o statuie ? Aaaa acum am înțeles de ce sunteți voi supărați _au făcut aia grătar si pe voi nu vau chemat ,macar sa beți si voi un suc idioții dracului .Puneți umărul cu toții si faceți ceva ca luați banii degeaba si nu va ma lăudați idioților lăsați poporul sa va laude căcaților

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Vasile Alecsandri („Coana Chirița in provincie”), I.L. Caragiale („O scrisoare pierdută”; „1907- din primăvară până-n toamnă”), Duiliu Zamfirescu („Tănase Scatiu”) etc. se uită … şi mai mor odată (râsu’-plânsu’) !…

  Reply
 4. 4

  NIR

  „Iar președintele Dan Manu a declarat că evenimentul a fost politizat de către liberali”. Politizat/nepolitizat, bine ca incepe constructia autostrazii ! Multi ani a fost un soi de alba/neagra ! Ca mare-i gradina lui Dumnezeu, pe unii nu-i intereseaza facerea autostrazii, ci faptul cu nu sunt bagati in seama / „musca la arat” – sa nu zic altfel, ceva legat de Suru si de mustele care roiesc in noada-i !

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Zdrente psd… Rusine caricaturilor cu aere de politicieni niste hoti ordinari ati ajuns sa ne spalati pe creier si duminica dar dumnezeu nu doarme ,auzi alt program economic care sa ne transforme in tigrii europei .Mars la gunoi leprelor.

  Reply
 6. 6

  Cetatean

  Toată lumea preocupată de lupta politică.
  Parcă e gata deja si nu se stie cine sa o folosească primul.
  Hei, va fi gata in 5 ani (vorbim doar de 30 de km amărâți in linie dreaptă pe teren plan)!!!
  Când vor începe sa sape in munte(acolo nici nu e atribuită măcar) va mai dura 20 de ani.
  Stați potoliți cu toții, noi nu prea cred că o vom folosi!
  Poate urmașii noștri!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Gunoaie politice psdiste

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.