24 iulie, 2021

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ar fi putut fi un om de ispravă – dacă nu și-ar fi pătat numele și fără și cu voia lui. Dar pătat întru totul a rămas. Păcat!

  Reply
 2. 2

  Virgil Savu

  Un expemplu și pentru alți politicieni. Fiecare ar trebui să ajute bisericile la care sunt arondați. Cinste și respect pt dl Nicolescu. Mulți ani la rând a ajutat bisericile, nu doar acum. Cred că i s-ar cuveni Crucea Basarabă din partea episcopului Calinic, o merită cu prisosință. Și țineți cont, dl Nicolescu poartă numele unui mare creștin, Sf Împărat Constantin! La fel ca împăratul de atunci și dl Nicolescu a marcat istoria. Noi nu apreciem acum dar cei care vor veni după noi vor prețui numele Constantin Nicolescu pentru că în vreemea lui județul Argeș a cunoscut o mare înflorire, culturală, religioasă, de toate felurile. Ăștia de la ziar nu s-au gândit să facă un calcul: câte biserici s-au construit în vrememea dlui Nicolescu? Ar avea surprize. Peste 90% dintre ele s-au construit sau restaurat cu ajutorul dlui Nicolescu dar nu știm să apreciem valorile.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Intr-adevar. Mare om , mare caracter. Si nu i-ar ajunge generozitatea sa puna cate o biserica pe mormantul fiecarei fabrici inchise sau pe terenurile pe care le are. Datorita lui orice argesean este vecin cu Vecinul Costica.

  Reply
 4. 4

  Maria

  Pacat ca s a apucat de furaciuni altfel un om ok.

  Reply
 5. 5

  lori

  Nu inteleg, inca sunt prosti care il pupa n fund pe acest puscarias, stiu ei oare ce avere are acest Nicolescu, cu siguranta nu. Stiu ei oare cate afaceri a facut acest roscovan cu fonduri europene…

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Se pare că acest ziarist (Eduard Tomaziu) este noul campion al penibilului , detronandu-l pe Savu !

  Reply
 7. 7

  P. Istrati

  Cei de la PNL au vrut săi fie retrasă dlui Nicolescu titlul de Cetățean de Onoare al Piteștiului și ar fi făcut o mare gafă. Vedeți bine ce calitate umană are acest OM care a dat multora de muncă, i-a ajutat, nu doar biserici ci și familii necăjite au primit ajutorul lui. De-asta dați cu pietere în el, că nu puteți să-i anungeți nici la gambă, nerecunoscătorilor care ați scris mai înainte. El a ajutat biserici și mănastiri, voi ați pus vreo cărămidă la zidul unei Case a Domnului! Nu vă e rușine să împroșcați cu noroi un OM de valoare cum e dl Nicolescu? Istoria îl va așeza acolo unde îi e locul, veți vedea pe cine ați desconsiderat, mișeilor!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.