Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  GIGI

  noi avem 800 de km! unde?

  Reply
  1. 1.1

   Miriapod

   Asta înseamnă să fii trădător de neam și țară.In patru ani Ponta trebuia să de apuce de autostrada dar în calculele lui Argeșului votează oricum PSD.PNl construiește în Ardeal pt că acolo are bazinul electoral dar.

   Reply
 2. 2

  Leo

  Cei mai mari mafioti sunt in Arges. Daca lor nu le iese comisionul la autostrada, n-o s-o avem in veci. De exemplu, hotii aia de Radulescu sau Vasilica de la Psd, nu trebuie sa ”mananca” si gura lor penala? Suntem prostii tarii. Toti ne promit, dar nimeni nu face. Pt ca avem coruptie mare pe plan local!

  Reply
 3. 3

  max

  poate o sa inteleaga si cretinii care voteaza cu PSD partidul care fura si nu face nimic .Dar va fi prea tarziu

  Reply
 4. 4

  Sss

  Încet iau din țara aceasta și ultimul lucru bun ce a rămas , dacia e ca și vândută , frumos va sta !

  Reply
 5. 5

  Puiu

  Felicitari pentru titlul articolului si inteligenta editorialistului! Este pentru prima data cand vad ca un articol despre Dacia trezeste interes.Am toata garantia ca au accesat articolul cu gandul ca vor citi ceva despre echipa de fotbal.De foarte multe ori m-am intrebat: „de ce angajatii de la Dacia nu au nicio reactie?” atunci cand jurnalistii se dadeau de mama focului, in lupta cu guvernantii, pentru realizarea urgenta a cerintei francezilor:AUTOSTRADA.Ce mult inseamna un titlu inspirat! Iata ca au inceput ,palid, sa apara si comentariile.A stiut domnul Simion sa apese claxoanele, ca sa atraga atentia adormitilor, ca se apropie cutitul de os.

  Multe mulţumiri pentru aprecierile dv.

  Reply
 6. 6

  Adrian

  Nu conteaza cati km de autostrada are Marocul. Tanger si Casablanca sunt orase-port

  Reply
 7. 7

  Nicu

  Serios? Deoarece lipsesc 16o de KM de autostrada spre Sibiu, Dacia isi muta productia in Maroc si prefera sa transporte autoturismele cu vaporul spre Europa? Transportul pe apa este mult mai rapid si mai ieftin decat transportul pe uscat? Se muta deoarece au scutiri de taxe si isi platesc muncitorii cu jumatatea salariului din Romania. Pe termen lung ies pe plus…..Nu mai credeti toate prostiile pe care le cititi.

  Reply
  1. 7.1

   Adrian

   Da, transportul pe apa este mult mai ieftin decat transportul pe uscat. La care se adauga si salariile mai mici, evident.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!