Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Gabor

  Un spital nu putea să înceapă!Câtă prostie în țara asta. Nu ne putem căca de foame și facem stadioane, pentru niște împiedicați care habar nu au de fotbal.În spitale domnește haosul,pentru că nu sant bani de medicamente,medici se întrec în șpăgi și voi construiți stadioane.Rușine jigodiilor care gândiți în halul ăsta!Ne vedem la anu la alegeri!

  Reply
  1. 1.1

   Cezar

   Ai auzit de expresia ‘ Da-le paine si circ?’

   Un stadion cost infinit mai putin sa il construiesti, dar mai ales sa il intretii, iar el aduce mult mai multe voturi decat un spital. Asa ca poate acum intelegeti de ce stadioane si nu spitale!!!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Niste imputiti. Stadioane ne trebuiesc. Pentru?!!!! Aaaaaa… Sa vina sa joace aia din Senegal si alte tari din Africa. Refaceti Luceafarul in toate judetele din Romania, dati salarii sa se intoarca romanii acasa sa aveti copii ca baza pt selectie (scoala unde am invatat eu incepind cu 1969, se inchide din lipsa copiilor) jigodiile care guverrneaza nu se gindesc decit la spaga si cum sa mai fure. Pentru fotbalul din Romania, nu stadioanele sunt primordiale ci fotbalistii. Huuuuua guvernule!!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!