Înscriere creșă lat

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Cetățeanul turmentat

  Eu cine votez? Cu Sica fostul, actualul și viitorul premier. Ca are el orice alta grija pe lumea asta numai sa guverneze nu. Dar așteptați voi romani mărirea pensiilor și a alocațiilor. Ce, ați făcut ceva manifestație pentru asta? Magistrații vor obține pensiile ca le merita, nu-asa? Sa trăiți bi e, vorba lui Base..

  Reply
  1. 1.1

   Alex

   Lasă că votăm cu PSD să ne dea Partidul pensii și salarii. Și poate să desființeze DNA, ÎCCJ, PC, adică tot ce nu merge domne bine în țara asta, să oprim abuzurile inumane împotriva oamenilor care vor să salveze această țară… Partidule, te iubim!

   Reply
 2. 2

  NIR

  „Urgenţa majoră este guvernarea ţării!”
  O fi, dar nu se vede !

  Reply
 3. 3

  Alex

  ”Columnist”-ul vostru este un fost consilier județean din partea… PP-DD? Doamne ferește, păi voi la astfel de oameni aplecați urechea? Cine putea să intre în mizeria aia de partid decât un politruc ageamiu demn de o cauză mai puțin nobilă? În afară de faptul că votanții PP-DD l-au făcut pe sus-numitul consilier județean, ce altceva îl mai „recomandă” pe domn ca părerolog? Intenția de a mai candida la vreo funcție publică ori o relație specială cu redacția? Ce studii are domnul? Pe bune, sunteți penibili cu astfel de colaboratori…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!