Înscriere creșă lat

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cum își permite acel piteștean să pună în discuție eficiența transportului în comun?! Stațiile sunt moștenite din vremuri când țara avea un conducător iubit.
  Ați văzut cum au adunat construcțiile numite stații? Autobuzele nici nu mai intră în refugiile stațiilor, șoferii semnalizează stânga imediat la oprite în stație, autobuze mizerabile, conducere fără viziune.
  Angajații cât au de mers pe jos de la stație până la autobază?

  Reply
  1. 1.1

   Un cetatean

   @ Anonim – Hai, ca e nostima intrebarea aia referitoare la distanta pe care o au angajatii de la statie pana la autobaza… Daca n-ati vrut sa fie ironie, ma tem ca nu va inteleg: ati vrea ca soferii sa-si ia autobuzele si sa le parcheze langa blocurile in care locuiesc, atunci cand se retrag? Care e ideea?

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Nu este singura lacuna din activitatea Publutrans… Eu nu reușesc sa înțeleg nici raționamentul orarului după care circula autobuzele… Nu înțeleg de ce timpul de așteptare este mare, nu trece niciun autobuz și când vin vin toate odată..
  Nu înțeleg de ce vine autobuzul 2 urmat imediat de 19, de ce trece 5 urmat la trei minute de 5B și tot așa… După 15 minute de așteptare vine 2,19,7,7B primele aglomerate, restul goale..

  .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!