11 decembrie, 2019

11 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Doctorii buni pe dracu…..or fi si 2-3 mai străluciți nu contesc profesionalismul lor ci educatia si caracterul unora care lasa de dorit se uita si iti vb de sus de pe Burj al Arab,parca noi am fi gunoaie.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Bravo….bine zis

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Dați vina pe pacienți, dar doctorii sunt vai mama lor. Asa cum se poarta doctorul cu pacientul asa se poarta și pacientul cu doctorul.

  Reply
  1. 2.1

   George Olteanu

   Nu dăm vina pe pacienţi, cred că problema cea mai mare e la spital şi ţine de organizare. Medicii, aşa cum îi cunosc (şi îi cunosc destul de bine) sunt buni, cu câteva excepţii pe care o să le numesc cu alte ocazii.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Igiena lasă de dorit

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Igiena lasă de dorit

  Reply
 4. 4

  mihnea

  Ne trebuie un spital nou!Cel vechi colcaie de germeni si bacterii.La Mioveni s a construit unul nou deci se poate…

  Reply
 5. 5

  ion ionescu

  cu ce ne incalzeste ca medicii sunt pregatiti daca le lipseste omenia! se invoca aici faptul ca se ajunge la urgente sarind peste medicul de familie! pai daca la miez de noapte ai o problema grava de unde dracu sa l mai iei pe medicul de familie?nu ti raspunde la ttelefon nici in cursul zilei iar la cabinet daca mergi trebuie sa ai programare! stiti ca unii nici nu ti dau nr de telefon nu care cumva sa fie deranjat? pina acum erau prost platiti le dat salariidar degeaba

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Cei mai prosti doctorii

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Medici bun pe draq! Ai poti numara pe degete, aia care sunt oameni si apoi medici! Spitalul este un focar de infecție! Toti asteapta sa le dai, pana si liftiera care chiar nu ai vad rostul, ia niste banii degeaba! Unele asistente sau doctori se poarta ca niste animale sălbatice! Saloanele oribile, paturi si mobilier din 1900 toamna, toalete infecte de mai bine faci pe tine decat sa intri acolo! Sali de operatie antice!

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Daca si la Pitesti sunt medici buni………. dupa ce ca stai cu orele sa te bage cineva in seama, dupa nu stiu ce sa iti faca si te trimit de la unul la altul si pana la urma pleci acasa tot asa cum ai venit…nu as mai calca in spitalul ala de stiu ca mor la ce experiente am avut…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.