Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Da’ ceva bun nu s-a găsit, așa, de sămânță, la Spitalul Județean? Că văd că magazinul Finanțelor (vizitat și el, că tot era în zonă) cu mărfuri confiscate legal dar, uneori și incorect, de la amărâți și vândute pe nimic, este foarte bine prezentat ca și unele mărci de parfumuri. Măcar să treacă pe la casieria ziarului (glumesc, desigur). Oricum, vă mulțumim pentru ,,pont”.

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Era liniște totală la Județean. Liniștea dinaintea furtunii ⛈

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Eu am nascut azi aici doctorul de garda,o domnisoara, s-a ingrijit de mine fara spaga si cu celeritate. Le multumesc! In ceace priveste mobilierul de langa lift este scos din uz. Cand scrieti un articolcred ca deontologic si moral ar fi sa prezenrati informatia in integralitate. Va multumesc!

  Reply
 3. 3

  ion ionescu

  nu am fost,multumes domnului dar stiu de la cunostinte care au fost nevoite sa stea internate!DEZASTRU !

  Reply
 4. 4

  Ela Cristescu

  De groază nu sunt imaginile prezentate, de groază sunt toaletele spre exemplu. Și într-adevăr nu este nici un fel de siguranță, intra cine vrea cat vrea…dacă ești operat și imobilizat poate sa intre oricine în salon să îți fure telefon, bani, etc. Medicii nu cer și se cam feresc de șpagă, dar iau cu 2 mâini asistentele și infirmierele (care dau o data pe zi cu un mop murdar prin saloane, iar în 7 zile nu schimba un așternut sau fata de perna).

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Am avut internate trei rude pentru diferite afecțiuni și culmea toți au murit IN SPITAL. No coment !

  Reply
 6. 6

  Ana

  Luati legatura cu mine. Va rog frumos! annammaria1988@gmail.com

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Îți fug „ideile” şi …banii când… intrigi „în contact” cu „personalul”…FEMENIN, vorba lu’ Veorica Dăncila ! Spitalul Județean n-a fost construit de EROI ai Muncii(socialiste) ca să aibă unde pleca şi unde veni …”acasă”… tot felul de „expirate” de la…”video-chat” !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!