Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  AŞA trebuia să fie prezentat şi materialul anterior de pe site ARGEŞUL , ca să fie o ştire adevărată şi „educativă”/(corectă) pt. toată lumea ! Felicitări Poliției ! (Amenzile, perfect justificate, vor fi vreodată plătite şi încasate de (la) contravenienți) ?!
  Credem că NU, că de aceea există mulți „proşti” şi…câțiva „şmecheri” !?!

  Reply
 2. 2

  mihnea

  Pastrati amenzile astea si dupa ordonanta,vom vedea diferenta in maxim un an!Sa vedeti oameni civilizati in Romania.Cei care nu au bani sa plateasca sa faca munca in folosul comunitatii paziti de jandarmi!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Care nu au bani să se facă politicieni.

   Reply
  2. 2.2

   puiu

   vrabia malai viseaza.N-o sa faca nici un minut de munca .

   Reply
 3. 3

  Mefisto

  O binemeritata forma de protest la adresa unui individ care si-a permis sa-si bata joc in plina Ordonanta de Urgenta de toti aceia care au inteles sa respecte masurile de carantina. Cred ca 6 luni de inchisoare ar fi fost un mijloc mai bun de a combate aceste specimene. Felicitari Politiei argesene si tuturor structurilor care au reusit identificarea si pedepsirea acestui mojic.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Amenzile ar trebui sa fie anulate după ce trece virusul asta

  Reply
  1. 4.1

   Ioan

   Atunci care mai este rolul amenzilor?….doar de jucarie!!!!…Amenzile trebuie mentinute si incasate….fara exceptie…iar Judecatorii care vor instrumenta…contestatiile…sa le confirme fara exceptie. De la specimenul acesta sigur se va incasa…are balta peste…de la Merisani…va fi mai greu!!!!!!!!!!
   Si Domnisoara…de ce nu a primit si Ea 20.000 lei amenda…doar a fost in aceeasi masina….la aceeasi ora si…incalcand aceleasi reguli…sau fetele sunt…ocrotite!!!!!!
   Acest…nimeni…conduce la 20 de ani…BMW Suv…bravo Tati…castigi usor banii…ca sa-ti dotezi fiul cu asemenea masina…si Tati a avut BMW Suv la 20 de ani?…NU CRED…dar… atata sti…sa livreze un rebut uman societatii…exact reteta folosita si de Mario Iorgulescu…vom citi…la aceeasi rubrica…stiri in continuare…despre…acest nimeni pe drum!!!!

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Foarte bine punctat.👍👍

    Reply
 5. 5

  Anoni

  Un sugaci cu aere de zmec.Rupe tac-su paru pa el !

  Reply
  1. 5.1

   NIR

   – Vezi sa nu, pe par il rupe asta micu’ pe spinarea alui batran ; daca nu l-a altoit cand trebuia, acum este tarziu !

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!