ad

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cu regret, până una alta, site ARGEŞUL produce mult mai multe daune morale opiniei publice prin publicarea acestui „material” înainte de „luarea unor măsuri legale” de către autorități (se face, oare, „publicitate (mascată)” si incitare si a altor „beizadele”teribiliste din „zonă” la acte antisociale, este santaj (mascat) emoțional prin propagarea unui sentiment de frică şi insecuritate printre cetățenii care respectă legea (care ar trebui/trebuie „să se teamă” de …”beizadelele” Piteştiului, este „vânare de audiență” etc. ?!)…Față de conținutul şi mesajul acestui articol , CNA trebuie să se autosesizeze (cf. şi Decretului privind Starea de Urgență) !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Iată, „se validează” prima variantă a ipotezelor despre rostul publicării unor astfel de articole (profund dăunătoare ptr. „Opinia publică”)! A fost/ESTE „PUBLICITATE (mascată) !
   „Individul” respectiv („belea”, 20 ani !) a căpătat „notorietate” (după publicarea „ştirii”) chiar mai mare decât a „conducătorilor” județului acesta, dar şi mai mare ca a celor care se găsesc azi în vârful profesiei lor (după o viață de muncă şi chiar rezultate)! Halal „Opinie publică” ! Asta arată însă şi că „măsurile” autorităților sunt profund dezaprobate de aceeasi „Opinie publică” care …”îi place”…pe contavenienți şi infractori, nu pe cei care respectă legea !?/ !
   RUŞINOS ptr. „Opinia publică” ?/!
   PS : In acest moment, articolul acesta este cel mai citit pe acest site !?

   Reply
 2. 2

  NIR

  – Tutele tot tute raman !

  Reply
 3. 3

  Delia Dumitricā

  Este pasibil de amendā pentru….Amendā?? Si nici asta nu e ceva sigur.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.