05 martie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Fără suporteri

  Marea echipa a primariei joaca cu tribunele goale sau si mai rau…la acest meci fundalul sonor a fost dominat de suporteri veniți de la Moreni.

  Reply
 2. 2

  un cititor care iubeste fotbalul

  Si ce propui ? Vina este a noastra ca avem orgolii prostesti si nu sustinem o echipa care chiar are sanse sa promoveze in liga a 2-a .Hai sa sustinem aceasta echipa si sa lasam proiectele sortitele esecului deoparte (vezi echipa suporterilor care n-a avut bani nici pentru a se inscrie in liga a 4-a.Macar acum sa intelegem ca este nevoie de unitate,asta daca vrem sa mai avem fotbal in Pitesti.

  Reply
 3. 3

  Fără suporteri

  Hehe ..pai asta nu înțeleg suporterii cititori…diferenta dintre autoritățile locale băgate in rahatul politic,avand prea multe interese de grup si dorința unora de a se distanta de ei …echipa suporterilor avea un sponsor…doar ca atunci cand a început sa se implice mai mult de cine au fost oare vizitați? La Stefanesti!!! N.B.cu cine a jucat Afumatiul ultimul meci.

  Reply
 4. 4

  un alt suporter

  Autoritatile locale inseamna consiliul local alcatuit din toate fortele politice votate de pitesteni iar clubul de fotbal face parte din clubul SCM,Nu vad de ce ar avea politica vreun amestec in fotbalul pitestean decat poate pentru indoctrinati. Mai tineti cont ca echipa suporterilor ce voiau sa conduca clubul pe banii altora era sponsorizata tot politic din partea portocalie ( asta numai pana la alegerile locale) dupa care pa,pa .Asa ca argumentele sunt foarte subtiri d-le # fara suporteri#.

  Reply
 5. 5

  Fără suporteri

  Da, da vorbe mari …toți isi doresc putina publicitate.
  In alta ordine de idei , suporterii dezvoltasera o afacere pe care si ar fi dorit sa o vândă mai departe mai ales ca erau clare condițiile. Doar ca firma din Stefanesti a început sa fie băgată la colț.
  Primaria este in primul rand politica apoi administreaza banii tuturor cetățenilor din oras, de ce eu cetatean trebuie sa sponsorizez iar comisioanele sa le si le imparta doar cei care trag sforile.
  Mai pe scurt, stadionul Nicolaie Dobrin, intretinut din banii primăriei,e o vitrina unde SCM joaca, expune, jucatori de la privat care sunt sub contract cu altcineva , mai precis școlile de fotbal ale fostilor jucători de la FCA.
  Multi dintre ei nici nu au contracte cu SCM joacă inca sub contract cu scolile private.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.