01 decembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  un localnic

  In afara de baschet masculin si volei feminin(poate si inotul putin) Pitestiul, Argesul in general, nu cred sa mai fie reprezentat in vreun sport la nivel de prima liga. Al treilea judet ca putere economica…Vezi prin primele ligi tot felu de orasele reprezentate..

  Deci primaria gaseste 650 000!! pentru brandul FCA si mult mai mult pt o echipa de fotbal(liga a doua) dar nu gaseste bani pentru echipa de volei care e deja in prima liga !!
  Oau..asta da mentalitate! Pai sala polivalenta pentru cine o mai face? Daca e polivalenta trebuie sa se joace si volei, baschet, handbal si hochei etc

  Pana una alta, putea sa joace in liga a doua tot cu numele SCM Pitesti..nu cred c-o sa ofere cineva ANAF-ului mai mult de 350 000(ultima oferta refuzata)..in urmatoarele 10 luni. Primaria s-a pus singura intr-o postura slaba la negocieri declarand foarte public ca e f.hotarata sa faca tot felu’ de eforturi pentru a cumpara brandul..bla.. bla..blah. ANAF-ul a auzit si deci, acum ii tot testeaza incercand sa scoata cat mai mult de la ei. Dupa ce-a fost refuzata oferta de 350 000 Primaria trebuia sa declare ca mai mult nu poate..Dupa 4-5 luni ar fi inceput sa-i caute ANAF-ul(neavand alte oferte)..iar Primaria le putea raspunde ca nu mai poate da decat 250 000, ca banii s-au cheltuit intre timp pe altele(gen echipa de volei). Sunt sigur ca s-ar fi inteles la 300 000. Macar sa promoveze echipa in Liga l..aia sa fie problema ..brandu’ si palmaresu’.
  E plina Romania de brand-uri de cluburi de traditie(cu palmarese bunicele) desfiintate sau in faliment..Chiar dacar fi fost o asa cerere mare de brandurile..ma indoiesc ca potentiali investitori se aruncau sa investeasca la FCA inainte de Rapid, Otelul, Petrolul si altii

  Reply
 2. 2

  profesor de sport

  Nu trebuie sa surprinda pe nimeni ca primaria a hotarat sa nu mai finanteze echipa de volei.Greseala pe care a facut-o primaria a fost ca a numit la conducerea SCM Pitesti indivizi fara pregatire corespunzatoare.Nu se intreaba nimeni cine il tine in brate pe dl director general Serban?Presedintele consiliului de administratie Gentea Cristian este multumit de activitatea directorului Serban?Domnule primar Ionica,dvs nu aveti nimic de spus in legatura cu aspectele sesizate in acest articol?

  Reply
  1. 2.1

   to(n)t de sport

   „Cheia” (in)succesului o găsiţi la consilierul local – profesor to(n)t de sport Titi cunoscut sub pseudonimul Tudosoiu..
   Întrebaţi- l cu cine a votat. (Se pot spăla bani sub formă de parandărăt, merge afacerea; nu se pot spăla bani- nu mai merge afacerea).

   Reply
 3. 3

  george

  Trebuie facut ceva pentru ca echipa de volei sa poata continua in liga 1. Si asa avem putine echipe in ligile superioare in sportul romanesc.Nu pot crede ca nu se poate sustine o echipa de volei fete intr-un oras ca Pitestiul. P.S. In alta ordine de idei ,nu pot decat sa felicit organele locale pentru recuperarea brandului FCArges. Deci se poate…daca vrei.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.