11 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Consilierul Tudosoiu Dumitru să – și vadă de treaba lui (hărțuirea cadrelor didactice, șpaga și corupția din instituția pe care o păstorește).
  Toți analfabeții au ajuns șefi și consilieri locali iar acum ne învață ce să facem.
  Nu este de mirare că România a ajuns unde a ajuns.

  Reply
  1. 1.1

   Gh

   Păi dacă se renunță la actualul sistem iese haos. Vecinii mei sunt samsari de mașini și au permanent cate 6-7 mașini. Dacă ăștia le ocupă până le vând, noi care avem doar mașină personală unde mai parcam??

   Reply
 2. 2

  Noi...

  Nimic nou sub soare…! Nici nu ne așteptam să purtați un dialog si cu cetățenii plătitori de taxe si impozite,domnule primar! E bine cand unii stau la casă si nu sunt afectați de legea parcărilor rezidențiale… Nu-i așa? Banii la buget sa vină… !

  Reply
  1. 2.1

   FLOREA

   Pentru ca locul meu de parcare să arate frumos- civilizat,am cheltuit 4oo de roni,așa cum era pînă să-l refac era dezastruos.E drept și corect să parcheze acum pe acest loc cei ce rîdeau,cînd eu munceam și cheltuiam banii,că locul de parcare să arate foarte bine!?Dictatura psd-prostie lucrează mizerie și dezordine.Urmează să mă bat fizic cu oricine va îndrăzni să parcheze pe locul plătit și refăcut total pe banii mei.

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Încă o hotărâre tâmpită a unor neica nimeni care nici măcar nu le pasă de asta !

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Să vă fie rușine domnilor consilierii de la PSD că a-ți votat pentru parcări ! Ați băgat cearta între vecini își vor sparge capetele pe locurile parcare între orele 9 16 ! Vă

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Mare dreptate are concetăţeanul Gh.! Mai bine ar pune la punct la nivelul primăriei la serviciul de taxe şi impozite un sistem de taxare a celor care rulează zeci de mașini fără a contribui la bugetul local nici măcar cu ” o para chioară ” ( aici bineînțeles fiind vorba de ” samsari de mașini „)

  Reply
 6. 6

  Dan

  Nu mai au unde parca cei cu schimbul valutar.cei care vin în oraș să bea i cafea,cei cu hotelurile din centru? dacă sunt pensionar și plec de acasa de 5 ori pe zi parcarea fiind langa scara și blocul unde locuiesc care este problema primariei,locul fiind plătit pe un an de zile.celui care imi ocupa locul în curtea blocului între orele 9 și 16 cine il taxează el nu plătește???Un conducător auto cu handicap care locuiește în bloc unde lasa masina.Pitestenii plătesc taxe primariei pentru masina iar masina trebuie să stea lângă locuința osesorului de autoturism asa a fost dintotdeauna. Faceti parcare în piața prefecturii și a primariei ce ziceți?

  Reply
 7. 7

  Constantin

  A fost o idee extrem de proasta si este vina numai a Dl primar care din orgoliul lui nemăsurat in urma unor certuri cu locatarii din spate de la Fortuna trebuie acum sa suferim noi ceilalți cetățeni din restul cartierelor ! Pai aveau dreptate si aia săracii ,parcările supraterane si subterane din centru erau peste jumătate goale ca toți vor moca si fac gura sa parcheze la aia in spate la Fortuna pt ca le cad picioarele dacă merg pe jos 500 de metrii sau sunt prea săraci sa plătească 2 lei pe ora ! In alta ordine de idei ce se întâmpla cu locurile din parcările supraetajate sau subterane unde sunt si locuri rezervate care ,conform regulamentului aprobat trebuie sa fie libere între orele 9-16 ,nu !? Ce vor face vor ridica barierele in intervalul asta sau aia nu se supun regulilor ?? Ce vor face când poliția va avea sute sau mii de dosare penale cu autor necunoscut ,vandalizarea autoturismului ,pt ca știm cu toții ca romanii sunt teritoriali si sa vezi vandalizarea mașinilor de acum înainte ! Ce vor face cu cele peste 50-60 de apeluri (optimist ) pe care le vor avea poliția locala la ora 16:01 pt ca sa parcat pe locul omului si nu a plecat bizonul !? Ca astia de la locala au 3 echipaje pt treaba asta !? Ce vor face dacă suna unul la 8:50 dimineața ca e locul ocupat si pol locala vine la 09:05 !? Ca nu mai poate sa ii dea amenda ,nu !? Si câte si mai care care nu au fost luare in calcul pt ca trebuia ca orgoliul primarului sa fie satisfăcut !?!?!?

  Reply
 8. 8

  RI

  Am si eu o intrebare:
  Daca va duceti cu masinile in alt oras, la un prieten, de dimineata pana dupa amiaza, cum vreti sa fie locurile de parcare acolo ?

  Reply
 9. 9

  Cătălin

  De două feluri: de reşedinţă (rezervate permanent cu abonament pentru proprietari) şi publice (plata cu ora) pentru ceilalţi.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.