28 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ce vom face cei care avem abonament eliberate până la data noului regulament?

  Reply
  1. 1.1

   Ion

   Ați scos la licitatie toate locurile dispinibile?
   Nu. Vă temeți de alegători.
   E mai ușor pe banii fraierilor.
   Și așa la 140 de lei e cel mai scump abonament din țară.

   Sa vedem cine va mai plătește parcări la anul.
   Prostia românească, rezolvam o problemă repede și ne trezim cu un deficit uriaș de imagine mai târziu.
   Va meritați soarta.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    De foarte mult trebuia făcut acest amendament la legea negândită din 2012.

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Îi dăm în judecată, asta facem.
   Organizam o asociație și le promovam ideea tâmpă până renunță la ea.

   Reply
  3. 1.3

   Ionica Primaru

   Cetateni,

   Am facut aceasta modificare pentru a va ajuta.

   Stiti cate reclamatii am de la prieteni ca nu pot parca unde vor ei intre orele 9-16?????

   Daca ati fi in locul meu ce ati face???

   Va multumesc si va astept sa platiti si pe viitor aboanementele pt. locurile de parcare pt ca am nevoie de bani la buget !!!

   Reply
 2. 2

  Cetaten

  Îmi pare rău de primărie dar ar face bine sa mai citească . Nu poate aplica legi retroactiv.
  Dacă găsesc locul ocupat îi dau in judecată și le cer daune materiale cat pentru zece ani.
  Eu nu plătesc ca sa parcheze cine vrea pe banii mei.
  Dacă vin acasă la 16 30 aștept 30 de minute, fac pe spionul sau filaj să văd când se eliberează?
  Ați început exact ca PDL adică să vă credeți inamovibili și să manifestați un dispreț uriaș fata de cetatean…aceeași soartă o sa o aveți.

  Reply
 3. 3

  Alex

  Si daca cel care a inchiriat locul de parcare lasa ridicat blocatorul, cum se procedeaza? Sunam la politia locala sa vina sa deschida lacatul? Il amendeaza pe chirias ca a blocat nejustificat locul de parcare in intrvalul 9-17?

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Plătește si tu cu el ab

   Reply
 4. 4

  Dan

  Sa dea banii inapoi celor care au reînnoit abonamentul.Locatarii blocurilor din centru să parcheze în piața din fața primariei si in piata prefecturii pentru ca platim dari pentru masini si avem dreptul sa avem masina langa casa, asa cum si cei care au votat magaria asta parcheaza la ei acasa.Nu au ce face la câteva mii de oameni dacă vom fi uniți.Va astept cu pareri și idei pe cei de care nesimțiți ăștia isi bat joc.

  Reply
  1. 4.1

   Ionescu

   Ai dreptate omule. E un haos de neimaginat în pitesti pe locurile de parcare. Sa le fie rușine acestor consilieri cât și celor din primărie. Care au salarii mari și nici nu știu de ce vin la birou. Rusineer

   Reply
 5. 5

  Cătălin

  Trebuie să facă diferenţa între parcare de reşedinţă şi parcare publică; parcările publice cu plata pe oră(sunt aproape goale la Trivale şi Mavrodolu),iar parcările de reşedinţă cu abonament doar pentru proprietari.Locurile închiriate rămân aşa până la expirarea abonamentului.Este o aberaţie ín gândirea C.L. ca atunci când e cerere mai mare (de la 9 la 16), să fie gratis parcarea, iar de la 16 la 9 să plătească proprietarii abonament.Pentru mine acest interval orar nu mă convinge să mai fac abonament pentru parcare.

  Reply
 6. 6

  St.Nicoara

  Toate parcările să fie fără abonament; — să aibă sisteme eficiente de plată funcție de zonă și intervalul orar; bineînțeles renunțarea la orice sistem de blocare o locurilor; o mai atentă acordare o locurilor pt. handicapați ( nu toți au nevoie de un loc de parcare pt.handicap). Un certificat medical care atestă un handicap, nu înseamnă întotdeauna și acordarea neapărat a unui loc de parcare. Pe indicatorul semnului cu handicap sa apară și perioada cît este acordat locul respectiv.
  Politia locala sa verifice cu multă temeinicie respectarea acestor reguli, și bineînțeles aplicarea unor măsuri coercitive drastice pentru cei care nu se conformează, dar cu aceeași măsură pt.toti.
  Atenție, cei care au abonament, primăria să le returneze banii.
  Întrebare: cei care părăsesc parcarea_cu abonament_ unde o parchează cînd sunt plecați, probabil ocupa un alt loc în altă parte. Deci la un moment dat acela ocupă două locuri-e corect său nu!?
  Atenție! Orice funcționar-indiferent cine ar fi- nu trebuie să li se rezerve neapărat locuri în fața primăriei, prefecturii, etc. Dacă toți suntem egali, atunci să fim!
  Vă doresc să vă de-a Domnul mintea de pe urma!

  Reply
 7. 7

  Dan

  Nu mai plătim parcarea!

  Reply
 8. 8

  Iulius

  Sa vezi trafic si blocaje la ora 16 :), toata lumea o sa.si mute masinile pe locurile lor

  Reply
 9. 9

  Cătălin

  1.Regulamentul nou este foarte prost şi noi, locatarii nu vom mai plăti parcarea în aceste condiţii. 2.Legea obligă la asigurarea unui număr minim de locuri de parcare de reşedinţă. 3.Dacă locuieşti în centru şi parcarea de reşedinţă devine parcare publică pentru toţi care vin la Piteşti, unde o să parchezi?

  Reply
  1. 9.1

   GIGI

   Sunt locatar la Fortuna. Am platit locul de parcare si blocatorul, pentru a gasi locul liber, atunci cind sosesc acasa. Greu de crezut, chiar imposibil, ca aceste locuri se vor elibera la 16°°(fix), de catre cei care nu sunt proprietari (cred ca cel putin doua echipaje ale Politiei Locale sa stea permanent in aceasta parcare pentru PV-amenda) si am sa solicit restituirea banilor.
   S-a presupun ca sunt de accord cu Hotarirea Consiliului Local, dar propun:
   – niciun loc sa nu mai fie rezervat si ma refer la locurile Institutiilor Publice (vezi Primarie, Consiliul Judeten, Politie…………)
   – nici locurile din alte cartiere (rezervate printr-o lege nescrisa de catre proprietari) pentru care nu se platesc taxe (am avut experinta sa gases masina zgiriata, stergatoare ridicate sau chiar blocata).
   – o bariera cu taxa la intrarea in parcarea Fortuna, pentru cei care nu sunt propietari ai acestor blocuri, iar valoarea orei de parcare sa fie dubla fata de ora de parcarea da la Trivale si Mavrodolu .
   – o parte din valoarea acestor taxe sa mearga la Administratiile blocurilor ( ex. amenajarea si intretinerea exterioara o blocurilor, amenajare spatii verzi si locuri de joaca pentru aceasta zona, …………)
   – daca o sa intrebati unde mai pot fi amenajate aceste spatii verzi si locuri de joaca va pot raspunde: sa fie darimate toate anexele( maghernitele) din parcare, care au un aspect dezolant pentru aceasta zona si chir fara autorizatie de constructive pentru unele.
   In reste (vorba unui om) „sa fie bine ca sa nu fie rau”

   Reply
 10. 10

  Nelu

  .Regulamentul nou este foarte prost şi noi, locatarii nu vom mai plăti parcarea în aceste condiţii. De ce nu faceti ca la bucuresti 60,00 pe an care vine si parcheaza in locul tau sa lase un nr.de telefon

  Reply
 11. 11

  Cătălin

  Noul regulament va intra în vigoare după expirarea actualelor abonamente, în cazul Fortuna: 14 noiembrie 2019.Zona centrală nu trebuie sufocată cu alte parcări şi aglomeraţia de la Fortuna se explică doar prin aceea că cei mai mulţi vor să parcheze fără să plătească ceva.La Trivale, la Forum business şi la C.E.C. nu e aceeaşi înghesuială.

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Un singur lucru a făcut primarul ăsta și ăla prost, adică în defavoarea cetățeanului. Să vedem cine mai votează.

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Unii care au mai multe mașini, o sa parcheze intenționat în locul vecinului…. Doar asa la mișto ca… Nu îl suferă.

  Reply
 14. 14

  Anonim

  Ce bine ar fi dacă acești „mari oameni politici ” ar avea mintea limpede să gândească și să creeze mai multe parcări. Una dintre variante ar fi dărâmarea tuturor gheretelor existente în zone ” strategice”. A doua variantă, parcările supraterane , chiar și în cartiere ( ne obișnuim noi și cu ele) .

  Reply
 15. 15

  Anonim

  De ce nu închiriați și parcarea din fata blocului B18 Gavana2 sa terminam cu toate rablele de acolo?

  Reply
 16. 16

  Laurentiu

  Voi i.ati votat,voi o trageti….
  Si o cam tot trageti de 30 de ani din pricina unora care nu isi vad decat propriul interes iar restul sa arda,nu le pasa. Va pacalesc ca pe niste prost si puneti botul la fiecare 4 ani 🤣 Va meritati soarta

  Reply
 17. 17

  Emanoil

  Pentru ce sa platesc abonament ,sa stau sa pindesc cind mi se elibereaza locul si s-mi pun masina la loc? Nici un prost nu ar putea concepe asa ceva. Sinteti in foame de bani ? Cautati solutii viabile care sa aduca bani la bugetul primariei sau daca aveti nevoie pentru campanie,nu din buzunarele amaritilor! Sa va fie rusineeee !

  Reply
 18. 18

  Petre

  Ce pretenții sa avem de la acest primar și gasca lui care în lipsa unor preocupari pentru rezolvarea unor probleme importante pentru comunitate mai da câte o astfel de fumigena care sa polueze ai mai mult atmosfera orașului.
  Singura soluție este ca anul viitor la alegeri cetățenii orasului sa aleagă în fruntea urbei o echipa serioasa și bine pregătită care sa se preocupe cu adevărat de problemele reale ale comunității.
  Prin aceasta măsură se observă clar ca cei din primăria Pitești se ocupa de lucruri mărunte care conduc și mai mult lainrautatirea relațiilor dintre vecini și cetățenii în general.
  Sunt foarte mulți locatari care au plătit locul de parcare 24 ore din 24 pana sfârșitul anului și atunci acest nou regulament privind parcarile de domiciliu nu poate fi aplicat peste tot lucru care va crea haos (poate creat intenționat ca sa dea de lucru miliției locale -instituție tocătoare de multe fonduri publice și care de cele mai multe ori slujește un primar aflat vremelnic la butoane și care își urmărește interesele proprii).

  Reply
 19. 19

  Costache M.

  Am fost la Serviciul SPEP pentru a ma lamuri ca locatar al unui bloc din Pitesti sa intreb cum au dat fara aprobarea Asociatiei de locatari din blocul meu, un al doilea loc de parcare culmea, al blocului din fata mea si n u de la blocul meu.Am fost data afara din biroul unui anume Marcu care nu -si cunoaste atributiile postului pe care il ocupa, face abuz de functie desi institutia este a Statului si nu a lui personala.Oare cel indigna atat de tare ? Numai cand te stii vinovat de caeva recurgi la asemenea nesintire de a da afara din birou un om , in loc sa-l lamuresti daca ai procedat corect.Se fac abuzuri mari la SPEP Pitesti.Ar trebui desfiintat acest srviciu de incompetenti!Si cand te gandesti ca sunt platiti din banii statului ca sa-si faca serviciul prin abuzuri in detrimentul oamenilor.Sunt bolnavi de spaga!

  Reply
 20. 20

  Cristian

  La cei care lucreaza schimbul 3(de noapte) si ajung acasa in jurul orei 9 sau mai tarziu,v ati gandit???si cum obtin diferenta de la 140 lei platiti in decembrie 2018???Chiar trebuie sa infintam o asociatie si sa va dam in judecata.
  Ce pretentii sa avem de la un primar care are masini personale inmatriculate in Bulgaria???
  Hoti,Spagari si drumurile sunt atat de bune,dupa un an trebuie sa schimbi toata mecanica la masina
  De tot cacatul

  Reply
 21. 21

  Anonim

  Domnule primar sa va fie frica de ce or sa faca oamenii cu dumneata .O sa dam foc la masini in fata primariei.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.