Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Și dacă nu utilizați sintagma aia personală din care se vede că nu sunteți neutru ci înregimentat politic (și faceți rău ziarului)…guvern legitim ,,cel condus de domnia-sa, evident”… credeți că tușeați? De ce induceți, artificial, evident, ideea că acest guvern nu ar fi legitim? ,,Noblesse oblige” dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Dacă Guvernul Dăncilă este legistim, să înțelegem că și bătaia este legitmi.
   Cu bătaia era ceva că ar fi ruptă din rai.
   Singura problemă este că de primit bătaie au primit în 10 august 2018, ca și la mineriadă sau așa zisa revoluție din 89 în principiu numai oameni nevinovați.
   Poate singura lof vină a fost că s-au găsit prezenți la protest.
   Pe de altă parte aveți dreptate Dracu i-a pus să protesteze

   Reply
 2. 2

  Mitica

  Protesc ilegal,neasumat de nimeni, oamenii asa-zisi nevinovati nu au facut decat sa dea cu cocteiluri molotov,cu pietre, cu excremente,au incercat sa intre intr-o institutie publica prin forta,au amenintat cu luni inainte ,anuntand ce au de gand sa faca,au proferat injurii de nereprodus,tuturor celor ce nu erau de acord cu ei,deci ce au facut,erau niste copilasi naivi ce nu stiau ce fac, asta e democratie domnule anonim? Votul este suveran,ori nu ai invatat nici asta in 30 de ani domnule? Cine e legitim, Ciolos,Bot ,Cartianu etc,pe astia nu i-a votat nici naiba . Ori nu-i asa,ca eu nu i-am vazut pe nici o lista ? Asta e democratia pe care vreti sa o impuneti?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  E clar că a fost o tentativă de lovitură de stat.Mitingul a fost neautorizat și violent,de aceea intervenția jandarmilor este perfect justificată.Asta se întâmplă în orice stat civilizat Acolo mitingiștii ar fi ieșit mult mai șifonați.Jandarmii au fost prea blânzi.Cine susține altceva este idiot sau securist.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ceea ce a fost în Piața Victoriei nu a fost miting ci protest.
   Pentru protest legea nu a prevăzut necesitatea autorizării.
   Matale nu ai auzit că magistrații nu fac grevă ci doar protest., etc.
   Deci o fi lovitură de stat sau de guvern, cu toate că ma- și mira de așa ceva.
   Unde ai mai auzit matale ca oamenii cinstiți să poată să dea jos de la guvernare toți penali, infractori și corupții ?
   Apropo lovitură de stat a fost în 1989. De atunci încoace eu unul nu am maI auzit de așa ceva.

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Mitică și anonimul spun adevărul gol goluț.
  Primul anonim bate câmpii.S-a umplut tara de lași.Toti comentează sub „titulatura anonim”Știu că mulți o fac de frica.Frica de a nu pierde locul de munca sau de a suporta anumite razbunari.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Vezi că știi!
   Frica este peste tot. Inclusiv oamenii votează de frică și nu de democrație.
   Nu este de mirare că a ieșit ceea ce a ieșit.
   Nu dai șpagă, nu pupi în fund șeful nu ai loc de muncă.
   Cine este șeful? Adresează- te la partid și vei afla.

   Reply
 5. 5

  Anonim

  De ce să voteze oamenii de frică? Pe ce lume trăiești?

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   În „democrația” din România, unde muncești de te ia dracii, primești la schimb salariu minim pe economie, după care te întrebi dacă după ce achiți chiria și utilitățile dacă mai rămân bani de mâncare.
   Și asta nu este tot, ești amenințat că poți fi dat afară, ca să nu mai vorbim umilirea , insultele și hărțuirea de la locul de muncă (și nu numai) la care ești supus zi de zi.
   Din păcate nu toată lumea o duce bine în România, precum o duc conducătorii gargaragi și / sau politicienii.
   Drept urmare frica dă rezultate în avantajul corupției și corupților .

   Reply
 6. 6

  Puiu

  Din comentarii reiese foarte clar că populația este dominata de frică.Atunci de ce nu ne întoarcem la dictatura?Măcar am recâștiga disciplina,agricultura,industria ,relațiile pierdute cu țări din toată lumea(pe care le-a avut prostul ăla de a murit împușcat).Și învățământul ar fi la înălțime,nu am mai avea medicamente scumpe,care sa mai producă și cancer,cum ar fi Valsartan de care nu ne spune nimeni.Trebuie să aflăm pe banii noștri cu ce să înlocuim medicamentul respectiv,fie el și Diovan,in loc sa o facă automat doctorii de familie.O să spună ei după ce mai crăpăm câteva mii.Nu am mai avea mâncare cu otrăvuri in magazine,vom scăpa de pesta porcină,gripă aviară,boala vacii nebune…Vom avea fructe sănătoase,legume fără nitrați.Nu se vor mai ruina clădirile,vom face autostrada Pitesti-Sibiu asa cum am făcut Transfăgărășanul și multe altele.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Să ne întoarcem la dictatură?
   Asta de acum ce este?
   Aia de dinainte de 89 era parfum în comparație cu asta de acum.

   Reply
 7. 7

  Puiu

  Multi vor zice că sunt nostalgic,dar scopul meu este sa stimuleze actuala clasă politică să facă lucruri bune in folosul lor și al poporului.Să terminăm cu vrajba ,să ne aducem românii acasă și să trăim în armonie,că dacă muncim avem tot ce ne trebuie.

  Reply
 8. 8

  Puiu

  Domnule Boni,o să primiți sigur un răspuns la comentariul dvs.Poate astăzi sau mâine când „Argeșului” își va relua activitatea.Nu poate nici domnul Simion să acopere singur.Este perioadă de concedii si in afară de asta ‘Argesul”are programul bugetarilor.Nu mă deranjează pentru că nu am niciun drept să mă amestec în treburile ziarului,dar am spus ceea ce trebuia să spună domniile lor că să înțeleagă lumea care citește.

  Reply
  1. 8.1

   Boni

   Nu am nimic personal cu domnul Simion, un ziarist inteligent și bine pregătit. Îl mai șicanez din când în când doar pentru a-l determina să țină cumpăna dreaptă. Dar este și dumnealui om și deci subiectiv. Îmi place și pentru că nu ripostează deși uneori sar și eu calul.

   Reply
 9. 9

  Goargăș

  Domnule Puiu, fac o mică pauză în hotărârea mea de a nu mai posta și vă sprijin necondiționat în demersurile dvs. de a ,,educa” cipații…greu cu cosmopoliții iubitori de străinătate…nu l-am iubit pe Ceaușescu, scuipam televizorul când apărea dar după ce l-am văzut/scârbit la modul absolut pe infractorul de Băsescu (și pe Iohannis, așișderea) mi-am reconsiderat poziția. Mi-am călcat cuvântul dar vă stimez foarte mult și nu vă pot lăsa singur.

  Reply
 10. 10

  Puiu

  Mulțumesc din suflet! Nici eu nu sunt departe de a lua o hotărâre identica celei pe care ați luat-o.Mă simt foarte scârbit de multe lucruri.Vă doresc să nu ajungeți că mine,!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023