Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Păi avem ce vedea? Mai degrabă o să simțim. Adică ne (le) va ieși pe nas! Bogată țară, sărac popor (și cu duhul, prin reprezentanții lor).

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   de ce ti-e frica ?

   Reply
   1. 1.1.1
  2. 1.2

   Mihnea

   Partidul matale este unul al hoților nici măcar comunist nu este.De ce exista diferențe atât de mari între salariile bugetarilor și cel al privatilor,între pensia normala și cea specială.Ai trăit in comunist așa ca nu mai manipulați,fii comunist domnule nu prieten al hoților.

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Mai e (aveți) mult până departe, explicațiile sunt inutile. O să înțelegeți puțin mai târziu dar, oricum va fi prea târziu. Retardul cu gașca lui vor înfuleca/vinde, hămesiți, ultimele resurse și bogății, dacă nu cumva vor da rapid cu oiștea în gard. PSD nu este partidul meu iar eu nu sunt comunist dar nici prost/cipat ca alții.

    Reply
 2. 2

  Maria

  Unul dintre putinii pesedisti SOCIAL DEMOCRATI este Marasoiu. Restul niste scursuri. Manzana venit de la PRM se tot da pesedist acum.

  Reply
 3. 3

  cititor

  Astia vor face ceea ce au mai facut si ceea ce stiu ei mai bine austeritate si obedienta fata de extern.Pregatiti-va si lasati iluziile.

  Reply
  1. 3.1

   Austerul

   Poate fi asa. Pe de alta parta, e vreun partid normal la cap care impune austeritatea? pentru ce? ca sa piarda voturi??
   Austeritatea se impune cand nu mai sunt fonduri. E ca si cum matale ai mai avea 2 saptamani pana la pensie si cu ultimii bani decizi sa mergi la femei, desi nu mai poti. Ti se pare normal???

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    „Cartea lui Robert Menasse („Die Hauptstad”/ „Capitala”) demonstrează cu maximă claritate un fapt : EONOMIA DE UNA SINGURĂ NU NE VA PUTEA ASIGURA UN VIITOR SIGUR” …”calitatea umană nu vine de la sine”…
    (Juriul Premiului German de Carte/Goethe/ 2017 – în Expunerea de motive la acordarea Premiului pe anul 2017)

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023