Înscriere creșă lat

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Un PRM-ist

  Nu e in stare Șică de nimic,mai priceput la mandolina ar fi! Iar Escu e mai tare decât Dulapul… Chiar dacă pandemia e pe noi,ei tot calcule electorale au in cap!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Una pe zi la ,,fostul,,…

  Dar la sondaje te-ai uitat moncher? Citeste si matale ziarele de zilele astea si nu mai bantui dupa Rossia Today.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Ha, ha, ha, sondaje?!?! (făcute de ,,pădurarii de la Băneasa) O să vă măture populația. Și pe mincinoși. La gunoi!

   Reply
  2. 2.2

   Corona blondă

   Sondajele ies așa cum vor cei care plătesc! Îmi pare rău pentru PNL,dar cu Șică si Kalus Dulap ….Sper să își găsească drumul,că mi-e groază să ajungem iar la mâna ciumei roșii!

   Reply
 3. 3

  ESCU-obisnuit

  Oricum ESCU a vorbit mai eficient în comparație cu președintele. Nu putem inventa un robot și pentru postul de președinte? Sau chiar mai bine și în locul lui Sica. Sa îl programam sa întreprindă acțiuni în folosul nației noastre. Și sa nu cunoască mecanismele corupției. Doar asa am fi salvați de sărăcie.

  Reply
 4. 4

  Mira Iordache

  cand acest cotidian va renunta la acest individ va trece la o presa profesionista. Sunt zeci de comentatori din spatiul public deasupra acestui personaj insalubru in ceea ce priveste valoarea mesajului, a culturii si a bunului simt.

  Reply
  1. 4.1

   Corona blondă

   Te deranjează adevărul,e clar că ești postac al holerei galbene.Atâta timp cat dl are un mesaj civilizat, frustrarea ta nu își are locul..Din mandolină si 6 case,ce ar fi de comentat?

   Reply
  2. 4.2

   Eu

   Sa arunci cu vorbe e simplu. Dar draga coana Mira Iordache îți e imposibil sa argumentezi spusele tale. Ca nu te duce capul. E greu sa ai intelectul limitat. Asta vine din lipsa de educație, de cultura și mai ales din lipsa lecturii de-a lungul vieții dumitale. Asa ca e mai simplu sa arunci cu zoaie. Parol.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!