03 august, 2020
ad

Related Articles

42 Comentarii

 1. 1

  Un Anonim

  O bătaie de joc examinarea la pitești de la timpii criminali de așteptat 4 luni 4 luni și jumătate între sală și oraș la modul execrabil de evaluare la proba practică ( oraș) în care dacă pici cu personaje de genul nedelescu cristian alias bulgaru pisica si alte somitati de genul pleci de la începutul examinării fără nicio șansă de dobândire a permisului..

  Reply
  1. 1.1
  2. 1.2

   Adrian

   E, uite răspunsul pentru aglomerație a fost dat in articol (a nu se înțelege ca exclud comoditatea și programul lejer pe care și-l fac polițiștii, cu asta sunt și eu de acord), și anume ca doar 2-3 din 12-13 candidați obțin permisul. Pai foarte bine, spun cu mâna pe inima ca cei ce nu iau chiar nu au ce caută pe șosele, sunt un pericol public! Nu poți da vina pe exigenta polițistului, la volan trebuie sa fi stăpân pe tine, nu ai motive sa te pierzi sa te blochezi. Fix de asta și ești picat, la volan in situații critice trebuie sa rămâi stăpân pe tine, sa nu te pierzi, sa nu te blochezi sa le lași naibii de emoții. Asta poate face diferența între viața și moarte. De asemenea și legislația este de vina deoarece pregătirea unui șofer in școala este INSUFICIENTA, 80-90% dintre elevii școlilor nu sunt pregătiți sa dea nas in nas cu traficul din zilele noastre.. (atenție nu instructorii sunt de vina ci legislația care a stabilit modul de pregătire al elevilor) Stima!

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Sigur tu ai luat permisul pe timpul cand mergeau altfel treburile🤔si nu ai dat orasul acum sa vezi cum esti tratat de catre politisti

    Reply
   2. 1.2.2

    Anonim

    Nu e chiar asa cum zici, sa ii ceri lu unul experienta dacă el a făcut 30 de condus și mai face 4 luni pauza pana la traseu, și vrei sa conducă ca un șofer cu experienta, mentalitate de polițist pilos, asta e e efectul polițiștilor prinși cu mita ca sunt colegi cu ochii pe ei dacă este promovabilitatea mare

    Reply
   3. 1.2.3

    Anonim

    Te contrazic , de exemplu polițistul cel nou la examinare a dat 6 sau 8 permise imediat comandantul la avertizat ca a dat prea multe și sa nu vorbim și de handicapatul de Nedelescu care la curtea de arges nu mai examinează dar conducerea nu vede ca sant corupți și știu ce ia promis de-aia îl susțin

    Reply
  3. 1.3

   Anonim

   Eu am dat cu pisica si am luat din prima, nu stiu de ce dati vina pe examinator. Sistemul romanesc e made in china in ziua de azi. Asa ca la ce va asteptati?

   Reply
   1. 1.3.1
 2. 2

  Anonim

  Ar fi bine daca ai da de 3-4 ori proba practica intrun dosar!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Toată bătaia de joc, are un scop anume determinat care se numește corupție.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Asa se procedeaza si la Ploiesti .
  Romania condusa de idioți.

  Reply
 5. 5

  Manolo

  Bataie de joc ! Nu se poate asa ceva in sec 21 , mai rau ca pe timpul lui Vlasceanu si Voinea ,sa ti vina randul de 2 ori intr un an la oras, se uita si orele facute la scoala de conducere ,expira si cazierul ,plus cei care sunt picat si vin iar din urma ,la un moment dat o sa se ajunga la blocaj ,o sa se dea exanen o data la 2 ani!!,si asta numai din vina unor militieni incapabili si orgoliosi !!!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Și nu mai spunem , cat de degradabili sunt examinatorii(polițiștii) la sustinerea examenului pe traseu , din 82 de cursanți să obțină permisul doar 5, chiar vi se pare normal?Chiar nu își pune nimeni nici o întrebare ? Chiar toți cursanții sunt incapabili să obțină permise?Oameni buni , dragi romani treziti.va și faceți ceva , că vom ajunge foarte rău….fără șpagă nici pe strada nu vom mai circula .

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   culmea este ca, desii te au picat c-au vrut ei, te reprogrameaza dupa 4-5 luni, deci, daca n-are chef tov. militian sa te treaca, stai ca prostul inca juma’ de an c-a vrut el. asta chit ca poate ai nevoie de acel pemis.. da ce treaba are domnia sa? el isi vede in continuare de magariile lui de om important.

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   Le permitem noi oamenii asta ne e frica sa luăm atitudine sa facem plângere peste tot unde se poate sa-i controleze și pe ei cineva

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Dacă pici cu Nedelescu mai bine pleci acasă,eu unu nici nu stiu ce caută acolo mai bine se ducea cioban la munte

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Total de acord

   Reply
 8. 8

  Anonim

  Bataie de joc!!

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Niste muisti…bulgaru,velcea. Pe velcea il bat sa moara mama..

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Bătaie de joc. Ca la Pitești nu e nicăieri. Totul este după ochi frumoși. Conduci fără greșeală și pt ca trebuie neapărat sa te pice îți frânează brusc….chipurile ca i s a părut ca ai vrea sa faci nu știu ce greșeală. Nu mai zic de reprogramare..

  Reply
 11. 11

  Anonim

  fac ce „vrea” muschii lor. te programeaza si la 5 luni desi ai luat sala. de traseu ce sa mai spun, iti dau admis doar daca au ei chef. n-au nicio regula, filmarea se face degeaba, traseul dupa ureche, depunctarea functie de cum zimbesti!

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Exact,haideți fraților să facem plângere și să dăm sistemul asta de tip mafiot jos așa dacă lăsăm capul jos nu facem nimic,eu m-am certat cu astia in timpul examenului motivele nu mai zic dar ce credea că sunt unul de doi lei să spună și să fac ce vrea el cu mine.simplu plângeri sute mii și îi dăm jos de acolo simplu

   Reply
 12. 12

  Anonim

  Curaj nu e chiar asa

  Reply
 13. 13
 14. 14

  Anonim

  Soției mele la plecarea din rampă i-a călcat intenționat ambreiajul d-nul polițist şi automat maşina a luat-o înapoi. A tras soția repede frâna de mână, a reîncercat plecarea din rampă dar muistul era cu piciorul pe ambreiaj . A respis-o pe motiv că nu e în stare să plece de pe loc . Dacă i-a zis soția ca i-a călcat intenționatambreiajul să o pice acesta i-a zis că poate vrea să ia carnetul niciodată .

  Reply
  1. 14.1

   Anonim

   Abuz,pe înregistrare se va auzi totul,haideti sa facem plangeri peste plângeri și să vedeți atunci schimbare

   Reply
 15. 15

  Anonim

  Asa a fost mereu….daca ai pile, relatii …iei permisul. Daca nu, mai astepti pana i se face mila cuiva si treci examenele.Chiar daca inveti si sti sa conduci corect!

  Reply
 16. 16

  Anonim

  Nu pricepeti ca toti sunt niste BULANGII examinatorii pulii.daca dai 200 3oo euro te reprogrameaza imediat.unde i Doamne banda lui Popa,Epure,Bandi cand erai rezolvat cu permis cu tot in dòua saptaman

  Reply
 17. 17

  Anonim

  Domnilor, ieri s-a dat examen de traseu, erau in jur de 70 de candidați și 5 examinatori, s-a stat pànă la ora 15 in frig când ultimul candidat a fost expediat in 5 minute, acesți angajați de la serviciul de permise,examinatorii, fac legea in Pitești, uită că sunt plătiți de noi, contribuabilii onești! oare, ministrù știe ce se petrece la Pitești, stie că se dau permisele auto in funcție de cât este de prezentabil candidatul? Cum e admisibil să dai examen auto la ora 15.30 după ce ai stat 8 ore in frig și cu emoții puternice ? Bataie de joc…suntem un ‘popor de idioți’! Subiectul Pitești este cald, frige dar cu o floare nu se face primăvară, trebuie facută curățenie generală la Serviciul de Permise de conducere Pitești!

  Reply
  1. 17.1

   Anonim

   Cand am dat eu a plouat. Nu sunt toalete , doar un amarat de chiosc ……… este mare bataie de joc, nu mai zic ca examinatori abia drschid gura cand striga candidatul .

   Reply
 18. 18

  Catalin

  Cel mai d kko judet , stau in Arges , dar am facut RAR-ul la Valcea la noi program-am masina pese 6 luni, am schimbat permisul tot acolo din aceeasi cauza , la permise e de jale.Mai am sa schimb buletinul la Valcea si gata eu zic sa desfiinteze toata administatia din Arges si sa o mute in alt judet. Nu mai vorbesc de nesimtirea celor de la ghiseele din diferitele structuri de administratie din tot judetul.

  Reply
 19. 19

  Anonim

  Exact așa e și în Galați ca Județ mai ales si in Tecuci ca oras. Ei sala și dupa 3, 4 luni te progremează la traseu e batatie de joc. Am luat sala din prima și m-au programat la 4 luni m-au picat de 3 ori și gata a expirat dosarul. Iar faptul ca m-au picat e ca nu am dat banii la aranjatul traseului. E jale…. banii aruncații și chin degeaba mai bine ei permisul în alte tări te chinui inveți de ex, Germania, Anglia decat aici… pierzi timp, și banii… sa nu mai zic stres!

  Reply
 20. 20

  Anonim

  Să-i dăm la mo3 lui Bulgari

  Reply
 21. 21

  Andreea

  Si pentru mine este un impediment acest lucru. Am dat o data acum 10ani si intdun an am fost programă de 2ori si recunosc ca am picat deoarece eram cu 2facultati pe cap. Iar in ziua de astazi as da dinou de permis dar tot la fel este mersul. Cum sa nu plateasca lumea permise cand se ia asa greu?

  Reply
  1. 21.1

   Andrei

   Poate ca este mai bine ca se ia greu, Andreea! Vrei sa te simti in siguranta pe strada, nu? Sau vrei sa conduci regulamentar si sa te loveasca o panarama care si-a luat permisul cu spaga, deoarece n-a invatat cum trebuie din diverse motive?

   Reply
 22. 22

  Nimeni altul

  Bine ca nu se mai da permisul cu buletinul ca pe vremuri. Asa cum erau la un moment dat și creditele.

  Reply
 23. 23

  Anoniom

  Cu permisele este o bătaie de joc. Sunt cea mai
  corupta categorie. S-au perfecționat în corupție. Nu îi controlează nimeni.

  Reply
 24. 24

  Shumi

  Mi-e greu sa cred tot ce vad scris aici. E adevarat ca si acu’ 25-30 de ani se faceau divese sicane si capcane la examen, dar eu zic ca e normal. Pe mine m-a pus sa opresc la o trecere de pietoni, ca sa schimbam locul (sa treaca la volan celalalt candidat).
  I-am spus ca nu am voie sa opresc voluntar acolo si am mers mai departe 30 metri, apoi i-am spus ca pot opri acolo unde am iesit din zona trecerii de pietoni, dar a zis ca nu mai e nevoie! Am mers la capat de traseu si am luat proba practica. Asa ca nu va mai plangeti. Fiti pregatiti pentru orice! Pe altii i-a pus sa opreasca in statia de autobuz sau sa intoarca pe linie continua…
  E o chestie normala, ca si cum ti-ar cere sotia sau soacra sa le lasi undeva pe traseu, doar pentru ca acolo vor sa coboare ele, dar tu stii ca nu ai voie, ca detinator de permis auto (carnet de conducere, cum vrei sa-i zici)! Ce faci? Opresti ca sa coboare la trecere, sau in statia de autobuz? Sa vezi unde s-a ajuns in Pitesti: la trecerile din fata liceelor Balcescu si Zinca opresc mai toti descreieratii, ca sa lase copii la scoala, si pun avariile, ca ”asa vrea muschii lor”! Corect e sa aiba carnet astia?

  Reply
 25. 25

  Ciupitu

  Ce să comentez, cu dracu nu se poate comenta, că a spus cineva că vinerea nu se lucrează, ce fel de stat este ăsta și atunci vă revoltați cînd oamenii spun că această instituție numită M.I. trebuie refăcută din temelii, din acele școli ce le au, în care să fie învățați că vinerea nu este liberă și programul începe la ora 7.00 dimineața și ține pînă la ora 15.00, nu la ora 10.00, așa cum i-au învățat acei, acești (copii lor, neamurile lor), satrapi comuniști, hoți și puturoși. Schimbul II ține de la ora 15.00 pînă la ora 23.00 și tot așa, cum își justifică banii acești indivizi, mai ales a acelor șefi de birouri, dacă acei șefi de birouri nu sunt în stare să instaureze ordinea și disciplina de ce nu-și dau demisia, să meargă și să facă altceva, nu-și dau demisia pt. că de acolo iau bani mulți, foarte mulți bani fără să facă cel mai mic efort, adică este o hoție națională cînd îi vezi cu acele grade pe umăr, de căpitan, maior, colonel, general și aici să vedeți acel grad dat de Băsescu lui G. Oprea, (acel interes general) și așa s-a întîmplat cu acest M.I. de a ieșit un mare căcat. Tot aici vreau să mai amintesc afirmația acestui ministru, care a spus că acest Minister de Interne este un MASTODONT al banilor publici, unde se află persoane încadrate și care nu știu ce fac. Este mult de comentat pe marginea acestei structuri a societății civile ce ne apasă cu o debordare infinit de negativ.

  Reply
 26. 26

  Anonim

  E bine Asa… Doar nu doriti sa gasiti permisele de conducente pe rafturi in supermarket!!!

  Reply
 27. 27

  Anonim

  Ar trebui să pună în fiecare lună alți examinatori polițiști nu mereu aceiasi

  Reply
 28. 28

  Anonim

  Sant corupți de la șefi de sus pana cei de jos

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.