17 Comentarii

 1. 1

  Un Anonim

  O bătaie de joc examinarea la pitești de la timpii criminali de așteptat 4 luni 4 luni și jumătate între sală și oraș la modul execrabil de evaluare la proba practică ( oraș) în care dacă pici cu personaje de genul nedelescu cristian alias bulgaru pisica si alte somitati de genul pleci de la începutul examinării fără nicio șansă de dobândire a permisului..

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ar fi bine daca ai da de 3-4 ori proba practica intrun dosar!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Toată bătaia de joc, are un scop anume determinat care se numește corupție.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Asa se procedeaza si la Ploiesti .
  Romania condusa de idioți.

  Reply
 5. 5

  Manolo

  Bataie de joc ! Nu se poate asa ceva in sec 21 , mai rau ca pe timpul lui Vlasceanu si Voinea ,sa ti vina randul de 2 ori intr un an la oras, se uita si orele facute la scoala de conducere ,expira si cazierul ,plus cei care sunt picat si vin iar din urma ,la un moment dat o sa se ajunga la blocaj ,o sa se dea exanen o data la 2 ani!!,si asta numai din vina unor militieni incapabili si orgoliosi !!!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Și nu mai spunem , cat de degradabili sunt examinatorii(polițiștii) la sustinerea examenului pe traseu , din 82 de cursanți să obțină permisul doar 5, chiar vi se pare normal?Chiar nu își pune nimeni nici o întrebare ? Chiar toți cursanții sunt incapabili să obțină permise?Oameni buni , dragi romani treziti.va și faceți ceva , că vom ajunge foarte rău….fără șpagă nici pe strada nu vom mai circula .

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   culmea este ca, desii te au picat c-au vrut ei, te reprogrameaza dupa 4-5 luni, deci, daca n-are chef tov. militian sa te treaca, stai ca prostul inca juma’ de an c-a vrut el. asta chit ca poate ai nevoie de acel pemis.. da ce treaba are domnia sa? el isi vede in continuare de magariile lui de om important.

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Dacă pici cu Nedelescu mai bine pleci acasă,eu unu nici nu stiu ce caută acolo mai bine se ducea cioban la munte

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Bataie de joc!!

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Niste muisti…bulgaru,velcea. Pe velcea il bat sa moara mama..

  Reply
 10. 10

  Anonim

  Bătaie de joc. Ca la Pitești nu e nicăieri. Totul este după ochi frumoși. Conduci fără greșeală și pt ca trebuie neapărat sa te pice îți frânează brusc….chipurile ca i s a părut ca ai vrea sa faci nu știu ce greșeală. Nu mai zic de reprogramare..

  Reply
 11. 11

  Anonim

  fac ce „vrea” muschii lor. te programeaza si la 5 luni desi ai luat sala. de traseu ce sa mai spun, iti dau admis doar daca au ei chef. n-au nicio regula, filmarea se face degeaba, traseul dupa ureche, depunctarea functie de cum zimbesti!

  Reply
 12. 12

  Anonim

  Curaj nu e chiar asa

  Reply
 13. 14

  Anonim

  Soției mele la plecarea din rampă i-a călcat intenționat ambreiajul d-nul polițist şi automat maşina a luat-o înapoi. A tras soția repede frâna de mână, a reîncercat plecarea din rampă dar muistul era cu piciorul pe ambreiaj . A respis-o pe motiv că nu e în stare să plece de pe loc . Dacă i-a zis soția ca i-a călcat intenționatambreiajul să o pice acesta i-a zis că poate vrea să ia carnetul niciodată .

  Reply
 14. 15

  Anonim

  Asa a fost mereu….daca ai pile, relatii …iei permisul. Daca nu, mai astepti pana i se face mila cuiva si treci examenele.Chiar daca inveti si sti sa conduci corect!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.