ad
ad

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Parandărătul este de vină.
  Dacă pentru o simplă școală se cumpără rechizite de la librarii care oferă parandărăt, doar nu vă așteptați ca măștile să nu aibă în preț inclus parandărătul politicienilor?

  Reply
 2. 2

  Doina Manea

  FELICITARI…uite ca mai exista cineva care ne spune ADEVARUL…Bravo…exact asa se intimpla iar pe la toate posturile TV sintem indoctrinati ca vine valul, ca vine numarul mare de morti, ca vine…ca vine…GATA…
  OAre nu ar trebui sa se mai termine odata cu manipulare si cu MINCIUNA???
  felicitari si domnului Mihailescu pentru ce a spus si celui care a scris adica D.C.

  Reply
 3. 3

  Revolta

  Asa este domnule Mihăilescu. Este bine ca spuneți lucrurilor pe nume, dar e păcat ca va citesc doar cetățenii din Argeș. Ar trebuie sa scrieți la un cotidian național. Asa se întâmplă cu măștile. Vin cu sutele de mii dar în spitale dacă întrebați nu sunt suficiente. Și de la un preț de câțiva bani au ajuns la 4 sau 5 lei. Eu înainte de pandemie am cumpărat cu 50 bani bucata. Era fix același produs care astăzi costa 5 lei. Dacă costul de producție nu s-a schimbat, sa înțeleg ca cineva sus pus are interesul sa tina prețul asta și sa aibă și exclusivitate pentru comercializare. Stam acasă. Totul va fi bine. Ba mai punem și copiii sa deseneze un curcubeu. Și tara (politicienii) ne vor prosti.

  Reply
 4. 4

  Corona blondă

  Așa vă vreau, dle Mihăilescu, mai la obiect,politicos dar dur si tranșant! Altcineva, pe aici,văd că nu are niciun interes să atragă atenția poporului…Să fie vorba de comoditate sau complicitate?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.