Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Eu am ca „animal de companie”, pentru ca asa e la moda, o curca, asa cum doamna Albu avea o găină. Acum pe seara, nu mai rețin ora, nu se mai oprea din ras. Când ma uit mai atent, telefonul meu era deschis, cu imaginea mărită, la articolul domnului Simion despre mitingul PNL, unde au fost cu dl Orban, cam 80 de persoane. Am început și eu sa rad și o grămadă de lume. S-a întâmplat ce a zis Băsescu, dar problema e ca vacanta nu-i salvează.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  d nu orban merge pe principiu DACA VOI NU MA VRETI EU VA VREAU dar cu forta! el vrea sa se instaleze fara alegeri! de asta cad in dizgratia electoratului! urla tipa si i critica pe stia ca n au facut ca n au dres(de acord) dar ei cind au fost la butoane(pnl=pdl) ce au facut! care sunt km lor de autostrazi? nu mai repetam spitale desfiintate , salarii reduse, pensii reduse si furat la greu ca doar de aia isi permit acum udrea ,bica ……sa stea in tari exotice ! si sunt multe de spus! iar d nu orban vrea sa ne intre pe git cu forta! da vrem schimbare dar durerea e ca nu avem catre cine ne orienta! si nu mai vrem violenta!

  Reply
 3. 3

  Gicu

  Printre cei 80 (unii spun 50) am văzut și câteva figuri triste și plouate din Argeș. Pe unde o fi fost Paparete# cu gașca lui ? L-am pus absent.

  Reply
 4. 4

  ionescu ion

  stimabile ludovic orban vrei la guvernare? eu nu te vreau!te am vazut si te am auzit spunind asa; noi nu suntem de acordcu marire de pensii si salarii pentru ca vom veni noi la guvernare si nu avem de unde sa va dam! intr un cuvint va ingreuna voua guvernarea ca voi vreti sanu va bateti capul! electoratul vrea schimbare dar democratica(prin alegeri) nu prin forta!

  Reply
 5. 5

  Puiu

  Domnul Ludovic Orban, cea mai reușită combinație între ” penal” și penibil. Dacă avea onoare ar fi demisionat. Este mult sub pedelista Țurcanu, despre care spunea ca a trecut prin nu știu ce paturi. Acum își vorbesc în șoaptă la ureche.Ar fi bine sa nu mai facă public ce-și vorbesc! Cata tristețe în PNL Argeș! Nu e buna nici ” ciuma roșie”, dar nici prostia USR-PNL.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023