ad

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Bancherul.

  Din păcate asa este. În spatele acestor IFN-uri se afla persoane din clasa politica. De asta niciodată nu s-a plafonat dobânda și nici comisioanele uriașe de la aceste instituții. Întotdeauna cei sus puși în politica s-au îmbogățit pe spinarea celor mulți care sunt săraci. Nu este exclus ca și acum sa vedem ca IFN-uri le au împrumutul aprobat iar o fabricata de confecții sau brutărie, respins.

  Reply
  1. 1.1

   Goargăș

   Miercuri, 6 mai, a fost votată și adoptată în Camera Deputaților (cameră decizională) Legea privind protecția consumatorilor împotriva dobânzilor excesive (plafonarea dobânzilor la credite). Anterior, proiectul de lege a fost adoptat de Senat. Legea se aplică și creditelor în derulare. Inițiatorul legii (senatorul P.S.D. Daniel Zamfir) speră ca P.N.L. și U.S.R. să nu o atace și pe aceasta la C.C.R.

   Reply
   1. 1.1.1

    Goargăș

    Din păcate pnl-ul a atacat-o în 11 mai 2020. Români adevărați…

    Reply
 2. 2

  Asterix

  Ce pretenții să ai de la Șică&company? Iar mobiloiu de la Cotroceni are mult de achitat pentru a mulțumi trepădușii!
  Degeaba așteaptă bani mediul de afaceri,pentru că sumele vin cu dedicație către sighiartăi, turcani si alte oi galbene!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Chestia aia introductivă cu …”din păcate” (virgulă) nu are niciun rost ! Asta, cică, e presă „serioasă” (!) … unde trebuie să-ți ceri voie de la „tovarăşa” … să te duci/furişezi până la wc (in interior) şi „să tragi” din… vreun chiştoc …de țigară !!! Cel puțin, până mai ieri , luai şi-o gură de aer, de prin curte, până ajungeai la Closetul care era vizat şi ca…”Obiectiv turistic”! Cică asta se numeşte „moderare”… a libertăților indivividuale (naturale) ale omului-robot-virtual… on line/ în Mediul lui… Liberal ! Iohannis-Orban/PNL !

  Reply
 4. 4

  Pedro Urdemalas

  Ce vorbești Franț??? Era mai bine dacă era Veorica și psd ul la guvernare??? Vai de capul nostru…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.