ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ce mai ziceți acum ăștia de dreapta? Aud? Ați amuțit? ,,Italienii” (și alții) care au votat trei zile (de parcă aveau trei perechi față de noi care am avut la dispoziție doar una)
  dau fuga în țara care până acum le puțea. Acum e bună ,,ciuma roșie”! Sigur, nu este vorba de toți ,,străinezii”. Ăia de l-au votat și ne-au nenorocit, aducându-ne Plăvanul pe cap, să meargă întâi la el, pentru sfaturi și urări de bun venit. Fiind vorba însă de o problemă foarte gravă, trebuie să trecem peste toate, să uităm ce a fost rău, să strângem rândurile și să ne rugăm la Dumnezeu ca să se termine calvarul.

  Reply
  1. 1.1

   mihnea

   Nu prea meriti raspuns pentru ca esti …!As vrea sa stiu cum iti castigi tu existenta sau ce ai muncit toata viata daca esti pensionar?Daca strainezii aia nu ar fi plecat,unde ii angajai tu?Multi ti-ar fi dat in cap si ti- ar fi luat pensia sau salariul de bugetar imediat ce l-ai fi scos de la bancomat!Sunt peste 5 milioane de romani p!ecati care trimit bani acasa,BNR recunoaste ca astia trimit miliarde de euro in tara ca sa- ti plateasca tie pensia iar tu scuipi pe ei asa cu si ei gresit scuipa pe tara lor natala!Daca esti tanar si nu ai p!ecat i seamna ca esti bugetar corupt,pensionar special sau invidios sau puturos necalificat care traieste pe ajutor social.In rest,pot supune doar:Amice esti idiot!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Nu sunt bugetar, nu sunt pensionar, muncesc foarte corect. Dacă ai valoare, te poți realiza și în România, nu ca tine frustratule servitor!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.