Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Adi

  Daca este sa privim inspre trecut, vorbind de infrastructura de transport, vedem doar o realizare notabila: autostrada de centura a Pitestiului. Inaugurata in 2007 cand aveam un guvern liberal cu Orban ministru transporturilor.
  Cu guverne PSD va asigur ca afirmatia din titlul articolului este si va fi 100% adevarata.

  Reply
  1. 1.1

   pitestean

   Prim ministru era Vacaroiu cand s-a aprobat si construit centura.

   Reply
 2. 2

  Dan

  Proiecte mari în Argeș? Halal! La orice ploaie peste 15-20 minute Piteștiul se transformă
  într-o așezare lacustră. Nu doar actuala administrație, ci tot ce-a însemnat edil în Pitești după 1990 a avut perspectivă apropiată de zero pentru urbea noastră. Dezvoltarea orașului a fost și este una haotică. Iar viitorul nu sună deloc bune. Pe zi ce trece, devine tot mai sufocant. Pe actuala infrastructură circulă din ce în ce mai multe mașini, poluarea este, automat, din ce în ce mai mare. Mai mult, sub actuala administrație condusă de domnul primar Ionică se întâmplă un fenomen ciudat: apar pe bandă rulantă proprietari de terenuri pe orice colțișor verde, fie el părculeț sau loc de agrement pentru copii, Iar pe aceste terenuri răsar imediat imobile cu cât mai multe etaje. Locurile de parcare sunt cam aceleași. Deja, în cartiere, când lumea se întoarce de la muncă, au loc discuții din ce în ce mai aprinse pentru un mult râvnit loc de parcare.
  Tare mi-e teamă de un „coridor” drepturi litigioase – instanțe – administrație locală pentru acapararea acestor terenuri. Dacă lucrurile stau așa, nu ne putem gândi decât la lucruri din
  ce în ce mai rele.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!