01 iunie, 2020
ad

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dar cine este asta? După 30 de libertate apare asta și gata este pământul lui. Asa și la fab de bere cu blocul. La lidl bere… Apar niște proprietari suspecți și nimeni nu verifica nimic

  Reply
 2. 2

  Ioan

  Acești beneficiari ai unor terenuri care în 1945….erau pe câmp…și nu în mijlocul orașelor…adică era teren extravilan si nu intravilan….cu concursul nemijlocit al Justiției Corupte din România…sunt „fericitii” beneficiari ai hoției și jafului patronat de…majoritatea Judecătorilor „statului de drept”…plătiți cu salarii cu adevărat nesimțite de 25-30.000 de lei lunar și pensii speciale de 15-30.000 lei lunar…pentru a ne arata ca…Ei sunt Legea.
  În toate cazurile prezentate, Judecătorii trebuiau să decidă acordarea de despăgubiri la prețul de teren extravilan pentru ca așa erau în 1945 și nu la preț de intravilan pentru ca…nu este meritul acestor foști proprietari ca orașul s-a extins în perioada 1945-1990…este efortul statului roman și al nostru…al tuturor cetățenilor. As vrea sa mă întâlnesc cu acești Judecători care au dat aceste decizii absolut abuzive impotriva interesului public…pentru a le explica un fapt simplu: nu ai nevoie de Facultate de Drept ca sa gândești în sensul celor prezentate…doar inteligenta și bun simt…și evident…sa fi onest…corect…sa respecți interesul public.
  Primăria trebuie sa-i reclame la Secția de cercetare a abuzurilor magistratilor…pentru ca acolo…aceștia sa dea explicații despre abuzul comis și sa explice pe ce baza si-au permis sa emită o asemenea hotărâre.
  Sa ne reamintim de cazul Nadas-Arad când o judecătoare, dovedita ulterior corupta a retrocedat unor -„smecheri” întregul Sat Nadal din Județul Arad, adică 9.000 ha….Acesta este asa-zis-ul „stat de drept” din Romania…cel în care hoții zburda iar…victimele merg în pământ…Vae victis!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.