Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  in comuna Uda nu se ia masuri de loc

  Reply
 2. 2

  Gigel

  Foarte bine ca se face s-au deblocat banii, dar mare păcat ca s-au dat banii pe lucrari de proasta calitate. Adică pe ochi frumoși… Lasă că am scos ochii la lume ca au asfalt nou… Dar deja acest drum la nici 1 luna de la recepție s-a și reparat… Și deja prezintă probleme mari în execuție… Probabil ca lucrările ascunse s-au semnat cu lumina stinsa.
  Va puteți convinge pe tronsonul care traversează comuna Oarja…. Atât la intrare în zona parc petrol cât și la ieșirea spre Rociu… Iar drumul spre rociu este o adevărată Aventura… Pentru ca drumul (nou) prezintă denivelări și dacă nu ții bine de volan ai impresia ca ai probleme cu mașina… …

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Doamne ajută să și țină,dar la cum a fost turnat,5-8cm de asfalt ditect peste pietriș și ne consolidat,s-ar putea din toamnă să fie mai rău decât a fost înainte,mai ales că vă circula tot traficul greu pe acolo.Și eu sunt localnic și m-aș bucura să fie de durată,dar la cum am văzut că au lucrat acolo,sunt convins că se va fărâma,ca alte drumuri din țară făcute în același mod…

  Reply
 4. 4

  ali

  In Oarja da, s-a rezolvat! Și chiar era un drum absolut oribil, nu mai era loc pt alte gropi, ca sa zic așa… Dar în celelalte comune pe linia spre Stefan cel Mare!??! In comune, zic!
  Mult lăudatul drum 503 este f bun, scurtează timpul de deplasare dacă ești cu mașina personală. Dar dacă te deplasezi cu transportul public, tot prin comune tranzitezi, normal! Adică pe un drum de tot râsul, plin de gropi la tot pasul. Înțeleg că acum, cu prea lăudatul drum, iese din discuție sa mai cârpească ceva la drumul prin localități!??! Alea in care chiar traiesc și muncesc oameni!??! Și fac naveta zilnic!??!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!