Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Nicolae Oprea

  Ne place sa ne lăudăm, dar poate se rătăcește d-l Minzina și pe Dj 679,ca să vadă și dânsul drum modernizat cu câteva lopeți de asfalt aruncat în gropi.Lucrare începută în primăvara și terminată în iarnă. Timp suficient ca lângă cele reparate să apară altele.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  L-au făcut dar atâta tehnologie modernă există astăzi dar nu s-a folosit !!! Exemplu :Între Rociu și Oarja drumul a fost perfect drept ,acum l-au șerpuit într-un loc . Cu atâtea Lasere și Sateliți ei au reușit să îl strâmbe .

  Reply
  1. 2.1

   Cristi

   E adevārat! Desi reconstructia DJ503 era foarte necesarā iar suprafata de rulare este foarte bunā calitatea proiectärii este slabā rāu. Pentru suma alocatä trotuarele sunt ridicol de înguste, aproape nimeni nu le foloseste fiind prea lângä garduri si câini, niste santuri betonate intimidant de adânci (nici in sate de munte gen Moeciu, Bran, Fundata nu vezi asa ceva), in afarā localitatilor drumul se ingusteazā, statiile de autobuz sunt prea scurte si prost pozitionate, tot felul de treceri de pietoni aiurea create, au uitat sā facā acces la fântânile publice(in unele locuri blocate de parapeti), sā nu mai vorbim de oribilele capete de pod turnate
   fārā milā in fata fiecarei case…drumul asta putea avea o proiectare mult mai moderna cu piste de bicicleta, trotuare mai largi cu bordurā joasa pentru parcare in afarā benzii de rulare, se puteau integra lucrārile de canalizare si chiar ingroparea cablurilor electrice..de admirat mobilizarea constructirului, foarte bunā initiative de-al reface dar nota 4 pentru proiectant(sincer l-as penaliza si in nici un caz nu l-as mai contacta). Sunt si alte drumuri in judet ce au nevoie de modernizare..Curtea de Arges – Câmpulung de exemplu e mult mai important decât DJ-ul asta.

   Reply
  2. 2.2

   bula

   e de la laser, a fost stramba lumina!

   oameni mai idioti ca’n judetul asta nu’s pe nicaieri!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Și a fost făcut pe repede innainte fără sa se respecte normativele… Terasamente făcute neconform.. Etc… În 5 ani va fii la fel…. Ca și innainte.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Drumu care duce spre catanele ține apa maduc să-mi cumpăr o undita sa dau la peste acolo poate prind ceva . A fost un drum fffff bun dar au avut grija sa îl facă inasa fel în cit sa tina apa bravoooooo vouaaaaa

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023