Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Pitesti

  Banditul de primar ionica falimentează micii afaceriști .dementul cere chirii pe perioada de urgență la firmele care nu au funcționat(chirii mărite de gâscă hoților din primărie cu 50 la sută deja).in loc să reducă chiriile având în vedere situația gravă . .abuzurile acestui infractor continua.a mai inventat și taxa de ilegală de salubritate .jaf organizat.nu mai scapă lumea de animalul asta.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Asta-i romania!!!!!nu inteleg de ce va mai mira ceva cand romania merge in jos de 30 de ani! De 30 ani fac legiile doar oameni corupti si de 30 de ani suntem batjocoriti ca ultimii oameni.am calatorit mult,am vazut multe tari si nicaieri nu exista atata privare de drepturi si de exprimare ca in romania.in romania in anul 2020 inca exista scavism dar cu acte…nu va mai mirati atat….de30 de ani va tot mirati dar nu faceti nimic.multumesc lui Dumnezeu ca nu mai locuiesc acolo…altfel as fi fost pe viata condamnat ca si voi.treceti la fapte

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Un primar foarte destept,scolit de altul nu atat de pregatit dar prins foarte bine de scaun in primarie. Taxe mari,tarife la apa,canal si salubritate printre cele mai mari din tara.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023