Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Hăă hăă, hăă, cică Argesul e in faliment 🤓🤓🤓 de aceea avem două Malluri, zeci de sedii de bănci , străzile put de ,,cazane” pe patru roți, farmacii la 300 m , pariuri și jocuri de noroc la fel ,eeeei???

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Este absurd comentariul,Sau poate cineva a găsit alt mod pt. a ne ura PAȘTE BINECUVÎNTAT SĂ NE BUCURĂM DE ÎNVIEREA
   DOMNULUI.
   SA NE LASE IN PACEA
   NOASTRĂ!¡!!!!

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Eeee, TREI Malluri…ha ha haaaa, ce dreaq scriti acolo reporterii lu’ peşte…voi nu vedeti ce masini circula pe drumurile din Arges, voi stiti cat se FURA in Arges🤣🤣🤣🤣🤣cica faliment…ppfff

   Reply
 2. 2

  Hamangiu

  Au plecat băieții deștepți,sătui de ciuma roșie care capuseaza orașul asta de 35 de ani.

  Reply
 3. 3

  Gagauzu

  Cât e roșu la culoare,
  Nici în spate nu ne doare…
  Articol de tot spanacul…

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Ne merităm soarta, de când a venit Renault la Mioveni au spus că nu este infrastructură, au trecut mulți ani drumurile sunt aceleași, se vorbește de expres Mioveni- Pitești și despre o a doua întrare în Pitești, povești, nu mai crede nimeni ceea ce spuneți. PAȘTE FERICIT!!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Vai de idiotii care cred mizeria asta !!!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Rosul au ales la toate alegeri,rosu aveti nu va ti orientat la oameni capabili ,luati ex.CAMPULUNG ultimi 4 ani sa schimbat ceva de cand ciuma rosie a plecaf de la conducerea orasului In 70,78 afost oras frumos dar au venit sacali si vanzatori.

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Infrastructura rutieră este mult mai proastă decât in judetul vecin,Vâlcea!;Există drumuri județene rămase cum erau pe vremea anilor’ 80,sau chiar mai rău! Proiectul conectării rutiere a Oltului( Calimanești) cu Argeșul( Albești,nordul orașului CdeArges) de o mare importanță economică,a fost finalizat acum 5 ani pe 14 km de Vl,dar nu și de Ag.Așa că de cinci ani,segmentul de 3km din satul Ianculești,la intrare in Ag și alți 4 km Șuici- Cicanești sunt de evul mediu,blocând valorificarea muncii vâlcenilor și făcând de râs o țară întreagă în fața turuștilor occidentali. Venind prin Ardeal ,apoi de la Sibiu pe valea Oltului,virează stânga spre Jiblea- Sălătrucel- Berislăvești,pe DJ 703 G minunat făcut cu bani europeni de Vâlcea,după 14 km ajungând la intrare in Ag ,sat Ianculești dar în evul mediu,pe pantele de pamânt brăzdat de torenții de ploaie . Uneori doar tancurile rusești pot trece,turiștii se întorc din drumul lor spre Transfagarășan Miile de familii din zona suferă pagube imense ,tinerii au fugit în lumea largă! Nesimțire,incompetență,impotență,sau toate la un loc?

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Articol de căcat…. Cică judetul Arges in faliment…. Ha ha ha….

  Reply
 9. 9

  Contribuabilul

  În orice județ din regiune ai merge , vezi ca s-a mai schimbat câte ceva. În Argeș torul este amorțit pentru ca nu are cine sa conducă acest județ. Nu exista un plan real de dezvoltare sau de atragere a investitorilor. Avem forme de relief superbe , creatia naturii însă nu facem nimic sa atragem turiști. Câte ar fi de zis despre oamenii care dus în dezastru acest județ. Nu activitatea din Mall reflecta puterea județului și nici nu ne ajuta sa ne dezvoltam , arata timp cât nu producem …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!