Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Este gluma anului, domnule Simion! Eu știu a v-ar mulțumi foarte tare, dar nu cred ca au ajuns ei la concluzia ca le trebuie. Ar fi un pas mare în revenirea societății noastre.

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Și când e de bine, e tot rău. De ce nu ne luăm după înțelepciunea lui Hagi: ,,Ar fi bine să nu fie rău”! Adânc a grăit. Altfel, dicționarele trebuie date cu titllu gratuit, în primul rând televiziunilor comerciale pentru fufele agramate, pe urmă parlamentarilor aleși de neiubitorii de gramatică și, în final, ,,școlerilor” care au învățat și văzut că ,,banul vorbește”, las-o dracului de carte că ne doare capul…precum și tuturor cetățenilor, că prostia doare…când nu știm să ,,scrim”…

   Reply
 2. 2

  Amalia P.

  Sa nu ne agitam inutil, ca nimic nu e nou sub soare.
  Probabil la Palatul Victoria se pregateste vreo actiune gen vizita scolari, studenti etc., sau vreo donatie de carti pentru Republica Moldova (cum a facut si Ponta in 2013 sau 2014, cand s-a dus cu 50 de Dustere si un TIR cu carti scolare la Chisinau, la premierul de-atunci, Leanca). Fiind si anul Centenarului, s-or fi gandit si cei de la Guvern sa dea un ban pe educatie, sa se poata lauda in campania electorala ca au facut si au dres… Oricum, cu 400 de dictionare nu se schimba mare lucru, nici la noi, nici la moldoveni, asa ca probabil se merge pe ideea ca „gestul conteaza”.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!