Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  MARIN

  Si pe ruta Campulung- Valcea este dezastru.
  Firma Montana S.A. asigură transportul cu plecare din Câmpulung la ora 6,30 doar o zi pe săptămână, ziua în cauză fiind aleasă aleatoriu după niște criterii știute doar de politicienii care se află în spatele afacerii.
  Ar fi foarte frumos dacă Manu- agentul 007 (cel care și- a luat dreptul pentru ruta respectivă), ar sta în frig alături de bieții navetiști în fiecare dimineață, după care 4 din cele 5 zile (în fiecare săptămână) să meargă pe jos la Curtea de Argeș.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Asa se circula si pe ruta Pitesti-Bascov-Valea Ursului-Draganu,si nimeni nu i-a masuri! Mai grav este caci circula si elevii,le cumparam si abonamente dar nu le pot folosi si in wekend ceci nu se fac cursuri dar noi platim de la 1 pana pe 31!
  (Vi se pare normal) Unde sunt autoritatiile de control? Ce fac?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Sa vedeți ce se întâmplă, în maxi Pitesti-Clung,de unde va scriu, durata unei asemenea curse este 1:30, microbuzul este deja plin și încă mai oprește, între stați bineînțeles, adică unde vrea fiecare… Nu exista o lege… Sunt persoane care poate nu ajung la timp fie la serv fie sa prindă o alta cursa de legătură pentru a ajunge unde doresc. În cazul meu am întrebat la ce ora este primul microbuz și mi sa spus la 5:45,bineinteles ca a venit la 6:05 stația de la Pod…. Înțelegi dumneavoastră și poate se va lua o decizie bună. (de când va scriu a oprit de 10 ori)

  Reply
 4. 4

  Adi

  Situatia descrisa mai sus este generala in judet: Topoloveni, Campulung, Stefanesti, Draganu, peste tot la fel. Cred ca doar Mioveni are parte de un transport decent. Ma intreb pentru ce exista Consiliul Judetean? Au salarii de nababi dar probabil ca si parandaratul de la firmele de maxitaxi sunt bune.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Asa se circula si pe ruta Pitesti -Vedea masini fara caldura care se rup pe strada , soferi fara experienta adunati de prin sate . Batrani transportati 28 km in picioare. Terminati cu mafia.

  Reply
 6. 6

  Gina

  Asa se circula si pe ruta Pitesti -Vedea masini fara caldura care se rup pe strada , soferi fara experienta adunati de prin sate . Batrani transportati 28 km in picioare. Terminati cu mafia.

  Reply
 7. 7

  Camelia

  Trebuie sa intervina urgent ANAF Bucuresti, nu PItesti, nu Ploiesti pentru ca s-a vazut clar, de atatia ani, defilarea nestingherita a transportatorilor fara nici un control temeinic si fara nici o masura. Si OPC si Politia se fac ca nu vad nici o neregula dupa atatea sesizari. Vor fi, probabil, cateva zile de asa zise controale de gura lumii dupa care omul de rand va fi jecmanit si umilit in continuare, ani la rand, fara ca acest sistem, bine pus la punct, sa mai fie deranjat. Intrebare catre ANAF, refereritoare la biletele eliberate calatorilor : ESTE EVAZIUNE FISCALA ?

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Ce nu intelegeti ca acest Manu este actionar la sc trans sublim 2000 srl si pescuieste in baltile lui Fitofagu iar directorul Isctr Dumitrescu si el transportator cu autogara la Campulung i i baga momeala in ac lui Manu cand pescuieste in balta Fitofagu .Sa speram ca se vor ineca cu oasele pestilor foarte curand

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023