Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Geo

  Multi oameni vor urmari cu interes demersul dumneavoastra pentru ca toate problemele pe care le-ati enumerat sunt reale si dureroase pentru cei care fac naveta la Pitesti in conditii inumane. Ce mi se pare mai grav este ca si elevii calatoresc in astfel de conditii. Va recomamd sa mergeti pe Calea Bucuresti la orele de varf, de ex. 19-20 sa vedeti cum pleaca maxi de Topoloveni.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  S-a făcut vreun pas înainte în acest domeniu al transportului de persoane cu furgonete numite în deradere „maxi-taxi” în ultimul deceniu, în afară de învechirea/ uzarea/uzura/ ruginirea/ cârpăceala cu 10 ani (adaugati) la vârsta respectivelor „autoutilitare” şi a şoferilor (lor) ?!…De exemplu , pe unii (călători/cititori) poate i-ar interesa (credeți-mă !) care a fost evoluția („progresul”) unor ziare şi ziarişti „fără mamă, fără tată” (!!??) care erau „antibulangii de seviciu” ??! Nu cumva şi ei („părerea mea”) se prezintă (şi azi!)…cu gluga („căciula”) căzută …pe ochi ?!… (Ce mai face, de exemplu, ziaristul „Diazepam”?) !

  Reply
 3. 3

  Alin

  Probabil vor exista, inca, cativa oligofreni care vor sustine ca transportul cu maxi-taxi in judetul nostru este de calitate. Ii invit sa circule cu maxi-taxi la Carstieni si retur. Eu, personal am crezut ca m-am intors in timp. Experimentati si veti vedea. Perdelele de la geamuri erau prinse pe pexal ! Si nu era nici un racord la vreo centrala termica in interiorul masinii. Ce face FIscul, apropo de bilete ? Sunt in regula ? Sau este evaziune fiscala de proportii ? Eu nu stiu, dar cred ca ar trebui sa raspunda acestor intrebari.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Ar trebui să nu uităm că , totuşi , la timpul lor , aceste „maxi-taxi”-uri au distrus din temelii I.T.A./IRTA cu tot angrenajul de …atobuze/rata, de şoferi- mafioți de colectiv-cu nume şi porecle care jucau rol de „instituții” în localitățile populate de „navetişti” la fabrici şi „combinate” (plecau la 5 dim. , cu noaptea „alcoolului alterat” în cap si se întorceau „cu orice”… le cădea în mână de la „locul de muncă”/loc de ars gazul de pomană/ ,după ce erau „vămuiți” de…portarii… „de la poartă”) ! Şi au mai distrus „pepiniera” de cadre de partid PCR/FSN/PDSR/PAS etc. pe de-o parte, PNȚ-CD, PNL , PUR, PSM, PUNR ş.a. (multe !) ,cu reprezentanți şi după revoluție (ex. Cîrstoiu- prefect &….N alții ). Asa că …?!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023