Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Boni

  Sunteți invidioși că este fată frumoasă și deșteaptă…

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   P’aia a omului de la MTS, cu tri…courile….n-ar zice-o…

   Reply
 2. 2

  antiPROASTE

  o cioroaica ANALFABETA auto-aruncata cu NESIMTIRE IN P.E.

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Mie imi place Gabriela Zoana.Ieri a intrat in direct la Antena 3 ca sa dea amanunte despre doamna Macovei, care este si frumoasa si desteapta, si care nu si-a gasit naşul pentru raul pe care il face Romaniei.Dar pentru antiPROASTE nu conteaza. Cioroaica asta e draguta, nu e mult mai proasta ca multi din ambele parlamente si se invenineaza impotriva celei care ii denigreaza tara. Vi se pare putin?Ministrul actual al Invatamantului cum este, ca pe mine m-a doborat astazi cand am aflat ca este si Rector pe la nu stiu ce facultate ?Apropos de facultati si scoli de subofiteri si maistri,excelent articolul d-lui Sorin Simion!Am vazut, si mi-a placut, ca la umbra falnicului stejar ,care a vazut si stie multe, a aparut si mladita Ioana Radu.Asta nu e de bine?Intreb, pentru ca sunt total de acord cu ce spunea dl Simion despre nivelul de pregatire al actualilior studenti si absolventi.Si ca sa nu va las impresia ca pun parte cuiva ,va reamintesc un lucru important pentru clevetitori : NU cunosc niciunul din personajele de care am vorbit aici.Va doresc tuturor sa faceti totul, sa mai reducem rautatea asta care s-a asezat peste noi si care cred ca e pe perioada lunga

  Vă mulţumim pentru cuvintele dv frumoase.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Bă Puiulica , tu cunoşti a cui fiică naturală şi legală este individa Zoană ? După cum zice şi numele, a unui păduche „chirurg” la Spitalul Județean Argeş , condamnat pentru şpagă !

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Rectificare: ,,Bă Puiulică…”

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Aveți dreptate, toate posturile regește plătite din buzunarul statului aparțin numai oamenilor corupți.
   Un om cinstit cu frică de Dumnezeu nu are nicio șansă la un post bine plătit în România.
   Dacă auziți de vreun politician cinstit vă rog să- mă informați și pe mine, că eu până în prezent nu am văzut politician cinstit ci doar politicieni escroci, hoți, borfași, etc.

   Reply
 5. 5

  INDIGNATUL

  E?! Vedeți? Prostia e ca râia! Se ia… Cu euro… d-astea, suntem permanent în coada Europei la lucrurile bune și pe primele locuri la cele rele. Mai întoarce Doamne, o dată roata aia! Că doar la tine mai avem speranță!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Chiar e fată frumoasă și deșteaptă.Datorită acestui fapt este invitată la multe posturi tv.Pentru dumneavoastră sunt buni doar băsiștii,cei de la usr și alți securiști.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Oare in politica trebuie doar sa fii frumos/frumoasa.Nu v-ati saturat zilnic de prostiile care le emit,de Hoti,inculti,agramati?Uite cine ne conduce,guverneaza si fac legi si bugete!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!