Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Vouă nu vă e RUŞINE când vă puneți semnătura sub astfel de „materiale” …despre SCOALA românească ( v-a „produs”… şi pe voi !) ?!…Un articol JENANT pt. acest site, „Argeşul”! E cel mai PENIBIL „material” semnat de Mirela Neagoe…după dictare, sper !?
  …”Cum să închizi un pescăruş în eprubeta unei abstracțiuni ?” (Dostoievski)

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Iar vorbești prostii! Dacă tu ai predat ,,dictând”, citind din manuale (și ălea, compilate!) lasă-ne măi nene cu platitudinile tale desuete, nu ne mai intoxica ,,naturelul simțitor”. Sigur, învățământul românesc a avut și mai are dascăli de excepție, cu și prin el au reușit mulți în viață. Dar viitorul este dat de metodele prezentate în articol care pot fi adaptate și îmbunătățite de specialiștii noștri. Bun articol! Felicitări Mirela Neagoe!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Istoria ne arată că în 3trei domenii/sectoare/ nu este posibilă/eficientă/”democrația” (cu înțelesul de „anarhie”, cum se aplică în toate societățile… „în putrefacție”!) : armata, biserica şi şcoala !

  Reply
 3. 3

  Anonim

  De ce este „scandalos” acest „material” , semnat Mirela Neagoe ?
  Este inadmisibil să promovezi „idei”, ca aparținând unei „copile” de 13 ani, care este exploatată „sângeros” de țara (Danemarca !?) care îi exploatează fără milă şi pe părinții ei, români !…
  Ce țară civilizată, europeană, permite/obligă unui/un copil de 13 ani să mucească(2 slujbe (?!) + şcoală (!?) , ca să poată supraviețui ?!..Iar copila,româncă de 13 ani (!?) …face şi…”propuneri” pt. „emanciparea” („ca la… Danemarca”!?) uneia dintre cele mai recunoscute/titrate Şcoli (pe plan mondial) ?! …Elevii din România îi surclasează pe elevii danezi la aproape toate disciplinele din Curricula şcolară !
  Bineînțeles că materialul semnat de M.Neagoe este o „fake news”/minciună de presă, probabil,din „arsenalul” George Sorös , cu scop de a destabiliza şi distruge şi ce a mai rămas bun, în privința Scolii, după 30 de ani… de la „Revoluție” ! Este inutil să continuăm contra-argumentarea la „materialul” de mai sus ! Orice român care a fost elev în România e mândru de ŞCOALA în care a învățat şi de profesorii ei/lui !
  Desigur, ca în orice INSTITUȚIE fundamentală şi în Şcala românească trebuie făcute „modificări” , introduse metode moderne, de succes, verificate şi dovedite eficiente, care să ia în seamă inclusiv „propunerile” venite din partea elevilor aflați „la vârsta biologică a prepubertății”, dar …mai cu „măsură”!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!