16 octombrie, 2019

43 Comentarii

 1. 1

  MasMedCri....

  Anonimilor…prezentati va cu nume si prenume reale daca aveti capacitatea sa și caracterizati pe respectivii polițiști …

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Corect. Masmedcri e perfect….identificabil!😒

   Reply
   1. 1.1.1

    George Olteanu

    🙂

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Fff corect! Am avut „norocul” sa ii cunosc numai pe cei din prima categorie (3 mai exact) si uite-asa am pierdut scoala…

   Reply
 2. 2

  Cris

  Este perfect adevarat ceea ce s.a scris mai sus!👍

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Duna e la fel de rau ca Dumitru și Bulgaru

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Nu cred !!!

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Bulgaru sa se duca la ADP unde a lucrat.
  Si toate aceste greseli vin din sistemul corupt,pe care nu îl controlează nimeni..șpaga e la putere

  Reply
 4. 4

  Anomin

  Eu am avut o experiență foarte neplăcută cu unul din examinatorii de „elita” a-i orașului Pitesti . Am fost declarată respins de 4 ori de acest examinator pentru ca a fost refuzat . Cand in sfarsit am picat la un alt examinator am fost declarată admis cu 0 puncte .

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Eheee ce articol frumos te unge pe suflet..este prea blând pentru mizeria de la stadion

  Daaa la Pitești e mama șoferiei din toată țara..la Pitești am stat 3 luni când am dat sala daaa la Pitești am picat cu Nedelescu sau Bulgaru cum îi ziceți voi și cu Dumitru Cătălin cu primul cu 26 de puncte pe niște nedreptăți grosolane iar cu Dumitru cu vreo 74 de puncte la sala sporturilor unde pică toată lumea bună la Dumitru..până am dat peste domnul Petre Florin care îi voi mulțumi toată viața mea când mă voi întâlni cu el pe stradă..un om nemaipomenit foarte bine descris în articol..am luat cu 0 puncte fără presiune pusă fără nimic cu un dialog extraordinar civilizat nearogant între el ca examinator și eu ca pretendentă la obținerea unui permis de conducere..cu o strângere de mână călduroasă la sfârșitul traseului..chiar nu pot fi toți examinatori așa? E prea greu ? Vreți RESPECT? Fiți oameni dragi mei..toate cele bune.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Purul adevar! 👏 e teribil de greu sa iei permisul in prezent la Pitesti…. parcarea aceea a fost matora la mai multe rugaciuni decat biserica de langa si mai multe injuraturi decat stadionul din spate. Am cunoscut o fata care isi stergea lacrimile spunand ca se afla acolo pt a 7a oara oameni buni si de fiecare data a picat numai la Bulgaru…teribil… nici Duna nu mai e ce a fost,pica pe capete…eu am fost declarata respinsa de doua ori de catre d.nul Dumitru spunandu-mi ca „as cam fi de luat permisul,nu merg rau deloc,stapanesc masina si volanul destul de bine,dar trebuie sa mai fac mici retusuri si sa fiu mai atenta la parcarea laterala la unghiul de 45° ” pe bune? Pana cand a treia oara a fost cu noroc si am reusit! Am dat cu d.nul Ionescu Florin,este un examinator extraordinar din orice punct de vedere! Nu te grabeste,nu te intimideaza,nu iti vorbeste „de sus”,foarte calm si corect din punctul meu de vedere! Cineva trebuie sa faca ceva. E prea mult….

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Dumitru te pică rapid la Sala Sporturilor, chiar dacă la început te asigură că ” nu pici dacă nu greșești”. Mare țeapă. Te pune să faci întoarcerea la primu’ gazon unde o să zică că ai oprit prea departe de bordură, deci ” ai folosit necorespunzător drumul ” :)), după care te grăbește și zice să mărești ritmul examenului. Dacă totuși ești atent și nu- ți pune frână, o să înceapă să inventeze ” neasigurări”. De asemenea, măsoară parcarea cu rigla milimetrică și te pune să o repeți fix în locul unde ai greșit-o, deci îți dublează penalizarea. Să zicem că și- așa încă n- ai atins 21, mai bagă o penalizare pentru „ritm lent” și te trece în spate. Nu se poate aborda rațional examenul cu Dumitru. Pur și simplu n- are niciun sens ce inventează.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   “ măsoară parcarea cu rigla “ 😂😂😂mari inventivi dragii noștri români ! O sa ii zic sa îmi măsoare si mie parcarea din spatele blocului !

   Reply
 8. 8

  Nuconteaza

  Am luat orasul a 4 oara, prima oara m_a picat dl dumitru si tot el mi l_a dat a 4 oara anul trecut. Initial si eu am fost iritata ca si voi dar am ajuns la concluzia ca tot ce mi_au reprosat examinatorii a fost pe buna dreptate. La aproape 1 an de permis am vazut aceleasi greseli facute de soferi care nu stiu de cand sau cum au obtinut permisul. Asa ca invatati sa conduceti in loc sa faceti acuzatii aiurea, nimeni nu va poate inventa greseli, sunt greselile voastre iar strazile sunt deja pline de soferi de 2 lei.

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Nu e domne’ nicio acuzație aiurea. E fix ce face. Plus că există un grad mare de subiectivitate când vine vorba de examen. Camera ” vede” doar în față. Restul evaluării ține de ochiul examinatorului. S- au văzut unii cu permisu luat și brusc fac pe susținătorii regulilor. Destul! Nimic nu justifică absurdul evaluării la Pitești. În stilul ăsta, cu susținători înfocați ai ” regulilor”( doar când se aplică altora), e clar că nimeni și nimic nu- i va determina pe examinatori să fie rezonabili.

   Reply
 9. 9

  Anonim

  Eu zic sa își vadă fiecare de treaba lui si sa nu mai stea sa cerseasca mila . In loc sa criticati pe domnii examinatori mai bine ați mai face o ora de conducere in loc sa planiti Internetul aiurea . Nu e vina domnului examinator Dumitru Cătălin ca sunteți voi inapți sa luați un permis . Din punctul meu de vedere , ar trebui sa se modifice testul psihologic pentru a nu se msi înscrie toți agramații . Cei pe care i-ați clasificat in categoria “ celor răi “ de fapt își fac meseria si nu mai Lasa toți înapoiatii sa ne omoare pe strada . Felicitări domnului comisar , Dumitru Cătălin si sa o țineți tot așa ! Tot respectul !

  Reply
  1. 9.1

   Fan

   Când lansați tricouri și magneți de frigider? 🙂

   Reply
   1. 9.1.1

    Anonim

    Am lansat deja, nu ti ai cumparat si tu ? 😂

    Reply
    1. 9.1.1.1

     Fan

     cu tot cu autograf

     Reply
 10. 11

  Acelasi eu

  In loc sa criticati pe domnii examinatori mai bine v-ați mai lua câteva ore de conducere sa luați si voi permisul ăla . D-aia nu va puteți rezolva problemele de grija altora . Cei pe care i-ați clasificat in categoria “ cei răi” din punctul meu de vedere sunt corecți . Sunteți invidioși ca nu sunteți si voi comisari sau inspectori . Felicitări , domnule Dumitru !

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Eu zic să faceți și un fan-page, dacă tot v-ați apucat. Și o icoană, eventual.

   Reply
 11. 12

  Anonim

  Ce am citit ieri despre domnul Bulgaru azi mi sau confirmat cuvintele citite mai sus ma ținut 45 de minute și am picat cu 25 pentru ce nu stiu

  Reply
 12. 13

  One

  Domnul Velcea nu e rău , la dânsul se ia permisul cu 0 puncte , Duna își vede de treaba lui , e corect si nu te tine de vorba pe traseu ca alții . Dumitru Cătălin are dreptate in legătura cu parcările . Dacă nu parcăm corect , preferam sa lăsam mașina pe avarii pe unde apucam pe dreapta . La fel si Pisica Mihai , prioritatea e cea mai importantă ! Avem parte de niste examinatori ușor duri , însă corecți !

  Reply
 13. 14

  Fără nume

  La Velcea , Mihai Pisica si Duna nu poți lua permisul din cauza lor . Cum sa iei permisul când ai unul din frumosii poliției lângă tine ? Te intimidezi de-ți vine si rău pe acolo !

  Reply
  1. 14.1

   Bau

   Dar de unde aveți Dvs certitudinea ca sunt domnișoara ?

   Reply
  2. 14.2

   Anonim

   Pe tine te rupe foamea de te uiti la orice, pitipoanca de duzina.

   Reply
 14. 15

  Anti-Miliție

  De ce va crede-ti voi smei nu pot intelege, daca a-ti avut voi noroc ciumpalacilor sa fi-ti „printre aia 2” care trebuie sa ia carnetul in ziua aia „obligatoriu” , Pentru ca da, daca din 12 insi i-au maxim 2 atunci dupa parerea mea exista o „norma” , o „lege nescrisa”. Va crede-ti si voi acum mari soferi, cacaciosilor.. sa va cada mainile si sa nu va mai creasca altele la astia care ii pupa-ti in fundulet pe domnii examinatori..

  Reply
  1. 15.1

   Anonim

   Aoleu , sa îl/ o trimita cineva la școala ! Tu ai pretenții sa iei permisul când nu știi sa scrii ? Ferească Dumnezeu sa iei permisul , agramatule /o !😂😂😂

   Reply
   1. 15.1.1

    Anonim

    Bine zici !!!

    Reply
  2. 15.2

   Anonim

   Profita acum cat mai poti.. ca de la anul se baga legea aia misto, daca n ai 10 clase, nu dai de permis .Ce te faci atunci ?

   Reply
   1. 15.2.1

    Stefan Catalin

    :)))

    Reply
 15. 16

  Anonim

  Trebuie sa fii cu adevarat zevzec sa dai de permis in Pitesti daca stii ce bataie de joc primesti din partea „examinatorilor”

  Reply
  1. 16.1

   Anonim

   Ai dreptate . Dar cum ar putea lua asemenea specimene care nici nu au 8 clase ? Nu se poate așa ceva ! tu ai pretenții sa iei permisul dar nici măcar nu poți face diferența dintre instructor si examinator . Frecvent auzi întrebarea “ cu cine ai susținut examenul ?” Iar tu zici cu instructorul x , sau mai auzi “ Cu Dumitru am făcut școala !”

   Reply
 16. 17

  Anonim

  Au venit doi , dau permisele ca pâinea calda 🤭

  Reply
  1. 17.1

   Anonim

   Asa este, l am prins eu pe unul ieri dintre cei noi veniti. E un om cu un caracter deosebit!

   Reply
 17. 18

  Anonim

  Dar mai bine nu dati voi 500 700 euro…. eu tot asa am patit la inceput imi mancam nervii sa nu îi injur.. si am trecut :)))

  Reply
  1. 18.1

   Anonim

   mai merge? se zice ca nu se mai ia spaga.

   Reply
 18. 19

  Anonim

  Domnul Velcea mie unul mi sa parut jn om foarte ok ! Nu a fost nimic iesit din comun ! Am dat acum 5 ani cu dumnealui ! Respect domnul Velcea !

  Reply
 19. 20

  dumitrascucarmen11@gmail.com

  Bravo ție pt așa comentariu, nu poți sa spui ca ești bun și tea picat examinatorul, învățați să conduceți și nu va mai tot comentați ca a fi șofer nui floare la ureche luați carnete și omorâți oameni pe drum😡😡😡

  Reply
 20. 21

  Tefeleu Ionut

  Nu știu ce ziceți voi , dar eu am luat categoria B in 2011 cu domnul Duță , in 2018 categoria C cu domnul Pisica Sergiu și categoria C+E cu domnul Velcea , toți mi se par oameni normali dacă tu sti cu “ covrigul” nu cred ca vrea nimeni sa te pice ! Totul depinde de tine !

  Reply
 21. 22

  Stefan Catalin

  O coducere de tot kkt.ul examinatori care examineaza cat C, C+E si ei dabea au cat B.

  JOS CORUPTIA!!!

  Reply
 22. 23

  Anonim

  Problema cea mai mare este ca intr_un an nu apuci sa dai decat de trei ori,mie asta mi se pare o problema mai mare nu cu examinatori,ar trebui sa suplimentaze nr examinatorilor,ca intr_un sa putem da de mai multe ori.eu am picat de 2 ori orasu si nu mai apuc sa dau decat o data eu consider ca asta este o problema mai mare,nu ca sunt exigenti examinatori

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.