Related Articles

105 Comentarii

 1. 1

  MasMedCri....

  Anonimilor…prezentati va cu nume si prenume reale daca aveti capacitatea sa și caracterizati pe respectivii polițiști …

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Corect. Masmedcri e perfect….identificabil!😒

   Reply
   1. 1.1.1

    George Olteanu

    🙂

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Fff corect! Am avut „norocul” sa ii cunosc numai pe cei din prima categorie (3 mai exact) si uite-asa am pierdut scoala…

   Reply
 2. 2

  Cris

  Este perfect adevarat ceea ce s.a scris mai sus!👍

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Duna e la fel de rau ca Dumitru și Bulgaru

   Reply
   1. 2.1.1
   2. 2.1.2

    Anonim

    Aoleu , cum asa ? 😅

    Reply
   3. 2.1.3

    Anonim

    Pai te-a bătut sau ce ?

    Reply
   4. 2.1.4

    Anonim

    Sa nu o uitam și pe doamna David Adina. Care nu este în nicio categorie dar este mult mai ipocrita decât ceilalți ! Da permise cui vrea nu la toți care merg bine. Mare grija la ea

    Reply
 3. 3

  Anonim

  Bulgaru sa se duca la ADP unde a lucrat.
  Si toate aceste greseli vin din sistemul corupt,pe care nu îl controlează nimeni..șpaga e la putere

  Reply
 4. 4

  Anomin

  Eu am avut o experiență foarte neplăcută cu unul din examinatorii de „elita” a-i orașului Pitesti . Am fost declarată respins de 4 ori de acest examinator pentru ca a fost refuzat . Cand in sfarsit am picat la un alt examinator am fost declarată admis cu 0 puncte .

  Reply
  1. 4.1

   Alex

   Bună, am o întrebare. Dacă un examinator nu te penalizează corect de ex îți dă 21 de puncte pt ca stai pe trecere asta fiind tot sensul giratoriu blocat în loc de 9 puncte cât ar trebui sa se dea. Ce pot face în aceasta situație? Unde pot merge?

   Reply
   1. 4.1.1

    Euuu

    Să pui niște semne de punctuație mai întâi ca nu prea îmi dau seama ce vrei sa spui !

    Reply
   2. 4.1.2

    Anonim

    Poi nu ai voie sa intri in intersecție daca ii blocată trebuie să aștepți la linia trasversala pt trecere de pietonii pana se deblochiaza intersecția.

    Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Ai și silicoane și Botox de l-ai refuzat de 4 ori ?

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Eheee ce articol frumos te unge pe suflet..este prea blând pentru mizeria de la stadion

  Daaa la Pitești e mama șoferiei din toată țara..la Pitești am stat 3 luni când am dat sala daaa la Pitești am picat cu Nedelescu sau Bulgaru cum îi ziceți voi și cu Dumitru Cătălin cu primul cu 26 de puncte pe niște nedreptăți grosolane iar cu Dumitru cu vreo 74 de puncte la sala sporturilor unde pică toată lumea bună la Dumitru..până am dat peste domnul Petre Florin care îi voi mulțumi toată viața mea când mă voi întâlni cu el pe stradă..un om nemaipomenit foarte bine descris în articol..am luat cu 0 puncte fără presiune pusă fără nimic cu un dialog extraordinar civilizat nearogant între el ca examinator și eu ca pretendentă la obținerea unui permis de conducere..cu o strângere de mână călduroasă la sfârșitul traseului..chiar nu pot fi toți examinatori așa? E prea greu ? Vreți RESPECT? Fiți oameni dragi mei..toate cele bune.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Purul adevar! 👏 e teribil de greu sa iei permisul in prezent la Pitesti…. parcarea aceea a fost matora la mai multe rugaciuni decat biserica de langa si mai multe injuraturi decat stadionul din spate. Am cunoscut o fata care isi stergea lacrimile spunand ca se afla acolo pt a 7a oara oameni buni si de fiecare data a picat numai la Bulgaru…teribil… nici Duna nu mai e ce a fost,pica pe capete…eu am fost declarata respinsa de doua ori de catre d.nul Dumitru spunandu-mi ca „as cam fi de luat permisul,nu merg rau deloc,stapanesc masina si volanul destul de bine,dar trebuie sa mai fac mici retusuri si sa fiu mai atenta la parcarea laterala la unghiul de 45° ” pe bune? Pana cand a treia oara a fost cu noroc si am reusit! Am dat cu d.nul Ionescu Florin,este un examinator extraordinar din orice punct de vedere! Nu te grabeste,nu te intimideaza,nu iti vorbeste „de sus”,foarte calm si corect din punctul meu de vedere! Cineva trebuie sa faca ceva. E prea mult….

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   examinator extraordinar fiindca ai promovat!!

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Dumitru te pică rapid la Sala Sporturilor, chiar dacă la început te asigură că ” nu pici dacă nu greșești”. Mare țeapă. Te pune să faci întoarcerea la primu’ gazon unde o să zică că ai oprit prea departe de bordură, deci ” ai folosit necorespunzător drumul ” :)), după care te grăbește și zice să mărești ritmul examenului. Dacă totuși ești atent și nu- ți pune frână, o să înceapă să inventeze ” neasigurări”. De asemenea, măsoară parcarea cu rigla milimetrică și te pune să o repeți fix în locul unde ai greșit-o, deci îți dublează penalizarea. Să zicem că și- așa încă n- ai atins 21, mai bagă o penalizare pentru „ritm lent” și te trece în spate. Nu se poate aborda rațional examenul cu Dumitru. Pur și simplu n- are niciun sens ce inventează.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   “ măsoară parcarea cu rigla “ 😂😂😂mari inventivi dragii noștri români ! O sa ii zic sa îmi măsoare si mie parcarea din spatele blocului !

   Reply
 8. 8

  Nuconteaza

  Am luat orasul a 4 oara, prima oara m_a picat dl dumitru si tot el mi l_a dat a 4 oara anul trecut. Initial si eu am fost iritata ca si voi dar am ajuns la concluzia ca tot ce mi_au reprosat examinatorii a fost pe buna dreptate. La aproape 1 an de permis am vazut aceleasi greseli facute de soferi care nu stiu de cand sau cum au obtinut permisul. Asa ca invatati sa conduceti in loc sa faceti acuzatii aiurea, nimeni nu va poate inventa greseli, sunt greselile voastre iar strazile sunt deja pline de soferi de 2 lei.

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Nu e domne’ nicio acuzație aiurea. E fix ce face. Plus că există un grad mare de subiectivitate când vine vorba de examen. Camera ” vede” doar în față. Restul evaluării ține de ochiul examinatorului. S- au văzut unii cu permisu luat și brusc fac pe susținătorii regulilor. Destul! Nimic nu justifică absurdul evaluării la Pitești. În stilul ăsta, cu susținători înfocați ai ” regulilor”( doar când se aplică altora), e clar că nimeni și nimic nu- i va determina pe examinatori să fie rezonabili.

   Reply
 9. 9

  Anonim

  Eu zic sa își vadă fiecare de treaba lui si sa nu mai stea sa cerseasca mila . In loc sa criticati pe domnii examinatori mai bine ați mai face o ora de conducere in loc sa planiti Internetul aiurea . Nu e vina domnului examinator Dumitru Cătălin ca sunteți voi inapți sa luați un permis . Din punctul meu de vedere , ar trebui sa se modifice testul psihologic pentru a nu se msi înscrie toți agramații . Cei pe care i-ați clasificat in categoria “ celor răi “ de fapt își fac meseria si nu mai Lasa toți înapoiatii sa ne omoare pe strada . Felicitări domnului comisar , Dumitru Cătălin si sa o țineți tot așa ! Tot respectul !

  Reply
  1. 9.1

   Fan

   Când lansați tricouri și magneți de frigider? 🙂

   Reply
   1. 9.1.1

    Anonim

    Am lansat deja, nu ti ai cumparat si tu ? 😂

    Reply
    1. 9.1.1.1

     Fan

     cu tot cu autograf

     Reply
  2. 9.2

   Anonim

   Manevre fabrica de facut bani

   Reply
 10. 11

  Acelasi eu

  In loc sa criticati pe domnii examinatori mai bine v-ați mai lua câteva ore de conducere sa luați si voi permisul ăla . D-aia nu va puteți rezolva problemele de grija altora . Cei pe care i-ați clasificat in categoria “ cei răi” din punctul meu de vedere sunt corecți . Sunteți invidioși ca nu sunteți si voi comisari sau inspectori . Felicitări , domnule Dumitru !

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Eu zic să faceți și un fan-page, dacă tot v-ați apucat. Și o icoană, eventual.

   Reply
 11. 12

  Anonim

  Ce am citit ieri despre domnul Bulgaru azi mi sau confirmat cuvintele citite mai sus ma ținut 45 de minute și am picat cu 25 pentru ce nu stiu

  Reply
 12. 13

  One

  Domnul Velcea nu e rău , la dânsul se ia permisul cu 0 puncte , Duna își vede de treaba lui , e corect si nu te tine de vorba pe traseu ca alții . Dumitru Cătălin are dreptate in legătura cu parcările . Dacă nu parcăm corect , preferam sa lăsam mașina pe avarii pe unde apucam pe dreapta . La fel si Pisica Mihai , prioritatea e cea mai importantă ! Avem parte de niste examinatori ușor duri , însă corecți !

  Reply
 13. 14

  Fără nume

  La Velcea , Mihai Pisica si Duna nu poți lua permisul din cauza lor . Cum sa iei permisul când ai unul din frumosii poliției lângă tine ? Te intimidezi de-ți vine si rău pe acolo !

  Reply
  1. 14.1

   Bau

   Dar de unde aveți Dvs certitudinea ca sunt domnișoara ?

   Reply
  2. 14.2

   Anonim

   Pe tine te rupe foamea de te uiti la orice, pitipoanca de duzina.

   Reply
   1. 14.2.1

    Anonim

    Cred ca ai creierul invers proporțional cu greutatea ! Sunt sigur ca ești un libidinos de doi bani !

    Reply
   2. 14.2.2

    Anonim

    Du te ma și spală te

    Reply
 14. 15

  Anti-Miliție

  De ce va crede-ti voi smei nu pot intelege, daca a-ti avut voi noroc ciumpalacilor sa fi-ti „printre aia 2” care trebuie sa ia carnetul in ziua aia „obligatoriu” , Pentru ca da, daca din 12 insi i-au maxim 2 atunci dupa parerea mea exista o „norma” , o „lege nescrisa”. Va crede-ti si voi acum mari soferi, cacaciosilor.. sa va cada mainile si sa nu va mai creasca altele la astia care ii pupa-ti in fundulet pe domnii examinatori..

  Reply
  1. 15.1

   Anonim

   Aoleu , sa îl/ o trimita cineva la școala ! Tu ai pretenții sa iei permisul când nu știi sa scrii ? Ferească Dumnezeu sa iei permisul , agramatule /o !😂😂😂

   Reply
   1. 15.1.1

    Anonim

    Bine zici !!!

    Reply
  2. 15.2

   Anonim

   Profita acum cat mai poti.. ca de la anul se baga legea aia misto, daca n ai 10 clase, nu dai de permis .Ce te faci atunci ?

   Reply
   1. 15.2.1
  3. 15.3

   Anonim

   Bă vezi ca te caută Pomohaci

   Reply
 15. 16

  Anonim

  Trebuie sa fii cu adevarat zevzec sa dai de permis in Pitesti daca stii ce bataie de joc primesti din partea „examinatorilor”

  Reply
  1. 16.1

   Anonim

   Ai dreptate . Dar cum ar putea lua asemenea specimene care nici nu au 8 clase ? Nu se poate așa ceva ! tu ai pretenții sa iei permisul dar nici măcar nu poți face diferența dintre instructor si examinator . Frecvent auzi întrebarea “ cu cine ai susținut examenul ?” Iar tu zici cu instructorul x , sau mai auzi “ Cu Dumitru am făcut școala !”

   Reply
 16. 17

  Anonim

  Au venit doi , dau permisele ca pâinea calda 🤭

  Reply
  1. 17.1

   Anonim

   Asa este, l am prins eu pe unul ieri dintre cei noi veniti. E un om cu un caracter deosebit!

   Reply
   1. 17.1.1

    Anonim

    A venit unul , zici ca e cioban ! Îmi vine sa ii dau ceva de pomana ca e tare urat !

    Reply
 17. 18

  Anonim

  Dar mai bine nu dati voi 500 700 euro…. eu tot asa am patit la inceput imi mancam nervii sa nu îi injur.. si am trecut :)))

  Reply
  1. 18.1

   Anonim

   mai merge? se zice ca nu se mai ia spaga.

   Reply
 18. 19

  Anonim

  Domnul Velcea mie unul mi sa parut jn om foarte ok ! Nu a fost nimic iesit din comun ! Am dat acum 5 ani cu dumnealui ! Respect domnul Velcea !

  Reply
 19. 20

  dumitrascucarmen11@gmail.com

  Bravo ție pt așa comentariu, nu poți sa spui ca ești bun și tea picat examinatorul, învățați să conduceți și nu va mai tot comentați ca a fi șofer nui floare la ureche luați carnete și omorâți oameni pe drum😡😡😡

  Reply
 20. 21

  Tefeleu Ionut

  Nu știu ce ziceți voi , dar eu am luat categoria B in 2011 cu domnul Duță , in 2018 categoria C cu domnul Pisica Sergiu și categoria C+E cu domnul Velcea , toți mi se par oameni normali dacă tu sti cu “ covrigul” nu cred ca vrea nimeni sa te pice ! Totul depinde de tine !

  Reply
 21. 22

  Stefan Catalin

  O coducere de tot kkt.ul examinatori care examineaza cat C, C+E si ei dabea au cat B.

  JOS CORUPTIA!!!

  Reply
 22. 23

  Anonim

  Problema cea mai mare este ca intr_un an nu apuci sa dai decat de trei ori,mie asta mi se pare o problema mai mare nu cu examinatori,ar trebui sa suplimentaze nr examinatorilor,ca intr_un sa putem da de mai multe ori.eu am picat de 2 ori orasu si nu mai apuc sa dau decat o data eu consider ca asta este o problema mai mare,nu ca sunt exigenti examinatori

  Reply
 23. 24

  militiadelapitesti

  Chestia asta cu permisul la Pitesti tine doar de noroc, daca nu esti un sofer foarte bun nu ai nicio sansa sa iei permisul cu domnii din categoria „cei rai”. Bulgaru, fost adp-ist, trece o persoana, maxim 2 ca sa fie sigur ca nu bate la ochi, cauta mereu sa te duca in cele mai aglomerate intersectii nesemnalizate si gaseste motive sa te pice, de exemplu daca te vede ca mergi bine iti da 15 puncte pentru 3 parcari si te mai rezolva cu cateva penalizari mici.Domnul Velcea Mihai, subinspector, cum se prezinta inainte de examen e foarte linistit ca om si nu te grabeste deloc…dupa ce te pica in giratoriu pentru neacordare de prioritate, in conditiile in care in urma cu cateva secunde s-a luat de tine ca dormi si privesti traficul, apoi te consoleaza cand ajungi in parcare cu un calduros”Sa fii mai atent data viitoare!”

  Reply
 24. 25

  Anonim

  Domnul politist Mecu Dragoș este, din punctul meu de vedere, examinatorul ideal: binevoitor, vorbește clar, pentru a se face înțeles, sancționează greșelile indiscutabil, îți cere să execuți toate manevrele. Cu Domnia Sa simți că ai luat permisul pe merit, fără frustrarea că ar fi fost prea exigent.
  Este un polițist cum nici nu aș fi visat.
  Felicitări poliției argesene pentru astfel de oameni! Am rămas cu o impresie nesperată.

  Reply
  1. 25.1

   Anonim

   “ Domnia Sa “, regele cui e ? Dacă te pica sa vezi ce frumos mai vorbeai ! 😂😂

   Reply
  2. 25.2

   Anonim.

   ” Domnia Sa ” 😂 . Am lesinaaat 😂😂

   Reply
  3. 25.3

   Anonim

   Mai e puțin ai spui ca îl iubești 😂😂

   Reply
 25. 26

  Anonim

  DE CE UNUL ESTE DOMNUL „”X””(CE GRAD ARE C.N.????) SI ALTUL ESTE COMISAR-SEF „Y””???
  DACA RESTUL POLITAILOR TREC CURSANTII PE BANDA RULANTA, DE CE NU VERIFICATI, ATUNCI CAND SE PRODUC ACCIDENTELE IN PITESTI CU CE GRADAT A TRECUT(OBTINUT PERMISUL AUTO) SOFERUL CARE A PRODUS ACCIDENTUL???
  SA NU MA INJURATI DEOARECE EU N-AM PERMIS AUTO SI NICI NU INTENTIONEZ SA IAU DAR… V-ATI PUS INTREBAREA DACA X SAU Y, INAINTE SA PORNEASCA CU VOI LA DRUM, VA STUDIAZA PAGINILE DE SOCIALIZARE SI IN FUNCTIE DE CE GASESC ACOLO VA VERIFICA SI PSIHOLOGIC: CUM ATI REACTIONA LA VOLAN IN CAZ DE: STRES, OBOSEALA, SITUATII NEPREVAZUTE? CAND UN OM SE ARDE CU CIORBA, SUFLA SI IN IAURT… SA NU UITAM CA LA PITESTI, ACUM CATIVA ANI, POLITISTII AU FOST ANCHETATI CA LUAU SPAGA PENTRU A DA PERMISE DE CONDUCERE! CA PIETON, MIE MI SE PARE LOGIC SA FITI TESTATI SI NOAPTEA, SI ZIUA, SI CAND PLOUA, SI CAND NINGE, SI PE O MASINA TIP RABLA SI PE O MASINA DE ULTIMA GENERATIE! DACA DATI BANI CA SA OBTINETI PERMISUL CA… VEZI DOAMNE… N-O SA LUATI MASINA CAND E AGLOMERAT, DUPA CE OBTINETI PERMISUL… NU MAI TINETI CONT CA EXAMENUL L-ATI DAT ZIUA, VOI PLECATI LA DRUM, LA DISTRACTIE… NOAPTEA CU MASINILE FULL DE PETRECARETI!

  Reply
  1. 26.1

   Anonim

   Dar de ce nu dai ? Îți e frica ca nu treci de psihologic sau nu știi sa citești ?

   Reply
  2. 26.2

   Anonim.

   Mare nebuna.. 🤦‍♀️ sa nu te apuci de scoala ca oricum nu treci de psihologic .

   Reply
 26. 27

  ok

  Domnul Burcea e cel mai ok

  Reply
  1. 27.1

   Anonim

   Momentan încă e la stadiul de “ nou “ ! Mai vedem și peste câteva luni când s-o “instala” !

   Reply
   1. 27.1.1

    ok

    Eu cand am dat cu el am fost al 7 lea si 4 ii stiu eu 100% picati, iar unul nu s-a prezentat. Si nu cred ca e asa nou, tinand cont de faptul ca au dat cativa colegi de ai mei examenul in vara cu el. Oricum, nu traseul lui este neaparat usor, ci felul in care se comporta cu candidatii, nu te streseaza daca ai facut o greseala la fel cum o fac majoritatea

    Reply
  2. 27.3

   Anonim

   trebuie sa fii sadomasochist sa zici asta

   Reply
   1. 27.3.1

    Anonim

    E duna ceva de genul

    Reply
 27. 28

  Anonim

  MECU DRAGOS SUBINSPECTOR
  La proba traseu am fost executat cu 18 puncte in parcare si 5 puncte la un traseu de 55 min cat. C. La examenul celui dinnaintea mea domnul subcomisar nici nu a schitat sa puna frana in momentul care examinatul a intrat pe interzis.

  Reply
 28. 29

  Anonim

  Mama dar ce barfitori sunteți 😂

  Reply
 29. 30

  Același eu

  Toți ziceți ca sunt rai fiindcă nu ați fost atenți Sau pregătiți și ați picat ! Ca sunt frumoși foc nu zice nimeni !😁😁😁

  Reply
 30. 31

  Violeta

  Toți care ziceți să mai bage niște ședințe de condus copiii și să nu se mai oftice atâta că „e pe bună dreptate”, habar n-aveți pe ce lume trăiți! E publicitate la Antena 3 și vă plictisiți?
  Ați avut doar noroc că ați luat permisul ăla, asta dacă aveți permis. Nu mai e ca acum 5-7-10 ani bre! Mai scoateți-vă capul în lume că de aia am ajuns să ne decidă soarta așa oameni. În stânga și în dreapta sunteți toți ofuscați că ne fură ăștia, că își bat joc de noi ăilalți, da’ când prindeți ceva în favoarea voastră gataaaa, sunteți în stare să îi pupați în ***.

  Reply
  1. 31.1

   Oana

   Am dat cu Velcea , am crezut ca leșin acolo . E frumos foc bărbatul ăla încât mie una nu îmi pare rău ca m a picat . Sper sa îl mai întâlnesc 😘

   Reply
 31. 32

  Anonim

  Domnul Ionescu este de departe cel mai bun examinator, te ajuta, e calm iar dacă vede ca ai emoții te încurajează. La fel este și domnul Petre. Sunt mai mult interesați sa vadă ca știi sa conduci, ca opresti la treceri, dai prioritate pietonilor etc. Și nici Velcea nu e atat de rău cât se spune, dacă ai reflexe și conduci ok te trece, asta dacă ești capabil sa mergi cu mai mult de 40 km/ora. Cat despre Bulgaru, e exact persoana pe care nu vrei sa o ai ca examinator. Din 15 persoane, nu a trecut niciunul.

  Reply
 32. 33

  Anonim

  Salut, sunt nou aici si doar ce am luat sala, urmeaza sa dau orasu sper sa pic la Domnu Petre sau la Domnu Ionescu ( Sperrrrrr )

  Reply
 33. 34

  Anonim

  Adina cum este ca examinator?

  Reply
  1. 34.1

   Iobag

   Trebuie sa fii atent la sensurile giratorii, treceri de pietoni, pentru ca sta in permanenta cu piciorul pe frana si nu te iarta.In rest e foarte de treaba, nu te pune sa faci manevre complicate si iti da incredere, te scapa de emotii.

   Reply
 34. 35

  Grațiela

  Pentru prestigiul instituției pe care o reprezintă , cer superiorilor sa nu le mai permită domnilor examinatori sa vina la serviciu cu uniforma mai mare cu 3 mărimi și sa introducă pieptanarea in respectivul program ! Mulțumesc anticipat și sper ca familia Mecu sa aplice regulile !

  Reply
 35. 36

  Anonim

  Caută perfecțiunea la examene cu elevi începători pe manevra cu scolile de conducere fabrica de facut banii

  Reply
 36. 37

  Petrisior nitulescu

  Caută perfecțiunea la examene cu elevi începători pe manevra cu scolile de conducere fabrica de facut banii ar trebui verificati mai des finca ei uita ca nici ei nu sunt perfecti si ei mai gresesc astazi la gararea cu spatele un exminator a dat cu roata de bordura c de arges

  Reply
 37. 38

  Ana

  In iulie m am programat online pt traseu pt azi si azi ne au zis sa venim de luni incolo…De ce ne tot amana?

  Reply
 38. 39

  Keksjsj

  Pentru ce te penalizeaza bulgaru de obicei?

  Reply
  1. 39.1

   Anonim

   Pentru greșeli 😂

   Reply
 39. 40

  Anonim

  De dl examinator,Rădulescu Răzvan a auzit cineva?

  Reply
 40. 41

  Anonim

  Nu vă mai plângeți că picați examenele auto Acum șapte 10 ani dădeai oraș și de trei patru ori dacă îl picați la domnul Tuță Radu era ok dacă picai la Vâlcea la Alina sau la domnul Duță George nu luai permisul e unul am dat de trei ori orașul prima oară cu domnul Duță George și am fost rugat de către ceilalți instructori să nu răspund prezent pentru că nu o să iau orașul iar din 15 participanți la proba de oraș unul singur a luat orașul în acea zi doamna examinator polițist Alina sa întors la volanul mașinilor de școală de 11 ori Astăzi cred că se ia mult mai ușor permisul dacă sunteți atenți domnul Duță pe mine ma picat în sensul giratoriu ia călcat frâna în timp ce pe lângă mine trecea mașina de școală cu elev în Iași cu instructor

  Reply
 41. 42

  Anonim

  Din punctul meu de vedere, la cum scrii nu ar fi trebuit sa il iei deloc. 😂😂

  Reply
 42. 43

  Anonim

  Există un domn examinator Dan? A dat cineva examen cu dânsul? Mulțumesc mult!

  Reply
 43. 44

  Anonim

  Puteți să-mi spuneți ceva despre un domn examinator pe nume Dan? Vă mulțumesc!

  Reply
  1. 44.1

   Anonim

   Dan Oanta e cuminte

   Reply
 44. 45

  Anonim

  Domnul Bulgaru bun de dat cu coada .in ce an si cu cine a dat de permis?

  Reply
 45. 46

  FARA NUME

  toti sunt niste panarame cu exceptia domnilor VELCEA SI DUNA

  Reply
  1. 46.1

   Carmen

   Vezi ca te-au mințit , chiar sunt căsătoriți 🤣🤣🤣

   Reply
   1. 46.1.1

    Anonim

    Tu de unde stii? 🤣🤣🤣😂😂

    Reply
    1. 46.1.1.1

     Anonim

     Si tu Carmen , la care dintre ei râvnești ? Te cam înșeli dragă! Ești informată eronat .

     Reply
     1. 46.1.1.1.1

      Carmen

      Am impresia ca tu nici nu certificatul de căsătorie in mâna nu crezi !

 46. 47

  Anonim

  Tu de unde stii? 🤣🤣🤣😂😂

  Reply
  1. 47.1

   Anonim

   De acolo de unde nu ai tu acces

   Reply
 47. 48

  Mihai

  Salutare tuturor,

  Nu știu de ce D-nul Nedelescu (Bulgaru’) este perceput ca un examinator incorect… Eu am sustinut proba practica cu dansul și va mărturisesc faptul ca a fost cât se poate de corect, încă de la început și pana la final. Am fost martor la examinarea unui domn care putea lejer sa fie penalizat cu peste 100 de puncte, însa examinatorul a fost destul de indulgent și l-a penalizat cu doar 50 de puncte(și a avut ocazia de câteva ori sa calce pedala de frânare, însă nu a făcut o ); nu mai spun ca în momentul în care nu ești încadrat corespunzător acesta repeta pana și de 3 ori indicatia(tot poate elevul s-o încadra corect).
  Într-adevăr traseele sunt destul de complicate, însă cu putina atenție, concentrare și mai ales un instructor priceput, obținerea permisului auto nu este imposibila în Argeș…

  All the best tuturora!

  Reply
  1. 48.1

   Anonim

   Stai liniștit ca dacă te pica și pe tine , nu îl scoteai din al dracu

   Reply
  2. 48.2

   Anonim

   Legea spune că dacă o școală de șoferi are mai puțin de 40% candidați care pică la traseu, școala respectivă își pierde acreditarea. Au apărut datele pe 2020, doar 5 școli din Argeș se încadrează în pragul ăsta.
   Restul școlilor stau bine mersi, funcționează în continuare. Candidații pică, iarăși își fac dosare, alți bani. E stratagema perfectă din care profită nu doar școlile, dar și câțiva băieți deștepți de la Serviciul Permise Argeș. De ce să mai ia șpăgi și să se trezească cu DNA la ușă, când pot f bine să facă bani picând cât mai mulți candidați…

   Reply
 48. 49

  Ioana Manta

  Nu îi cunosc personal chiar pe toți… Dar nu înțeleg de ce Nedelescu Cristian a fost catalogat drept unul dintre cei răi. Eu una am luat examenul cu dânsul și nu mi s-a părut a fi rău. Într-adevăr îți repetă de 10 ori ce să faci dinainte de a efectua manevra, și poate fi destul de stresantă chestia asta pentru cei emotivi, dar cel puțin e bine că repetă fiindcă așa nu ai cum să greșești. (dacă nu înțelegi din prima, el se asigură că înțelegi din a 10-a :)).). Dacă ești cu gândul în alta parte (și nu auzi când îți spune de 5 ori să oprești în fața garajului, iar tu oprești după garaj) e normal să pici. Mie una mi-a plăcut de el, deși eram la un pas să mă pice din cauza unei prostii :)).

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!