Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  Alo…sa stie administratia PSD a Municipiului Pitesti ca…EU si familia mea…4 persoane..nu suntem interesati sa se construiasca Mall-ul din Tudor Vladimirescu…terminati cu minciunile gen: „Interesul tuturor piteştenilor şi al Primăriei este ca în Tudor Vladimirescu să fie mall”, Viceprimarule…stai prost cu matematica…reia materia de la clasele 1-4…si apoi vorbeste!

  Să se facă pasajul rutier în zona Lânăriei…de acord…cu fonduri de la Buget dar…la pachet cu deschiderea circulatiei pe calea ferata intre Curtea de Arges si Valcele-Ramnicu Valcea…altfel…daca Primaria are bani…sa faca Pasajul…daca eficienta este reala…voi credeti ca puteti sa-i manipulati pe toti cetatenii…scotand in fata chestia cu Pasajul…ca sa faceti Mall-ul…ceva parandarat…nimic…nu se poate doar…partidul..asteapta contributii iar membrii sai…sa prospere…pe spatele fraierilor!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ce primarie de pe planeta face cale ferata de miliarde de euro, nu va suparati? Acolo trebuie luat de la 0, construit, electrificat, rame noi, ehe… Nu credeti ca asta tine de competenta Transporturilor? (Da, si eu urasc PSD-ul din rarunchi dar asta e o declaratie absurda, imi pare rau!)

   Iar la fel cum viceprimarul nu ar trebui sa zica ce vor pitestenii (pentru ca habar nu are) la fel ar trebui si dumneavoastra, nu cred ca ne-am ales vreun purtator de cuvant din cate stiu eu.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  In privinta reglementarilor urbanistice trebuie sa se schimbe modul in care se dau autorizatii si pentru inchiderea balcoanelor. Inclusiv blocurile noi au fost macelarite de „inventivitatea” fiecarui proprietar.

  Arhitectii primariei trebuie sa fie implicati in proiectarea unor standarde (tip, forma, cromatica) pentru fiecare zona/cladire in parte si sa se monteze tamplarii doar in baza acestora.

  La fel si in ceea ce priveste schimbarea fatadelor pentru blocurile vechi, nu este suficienta doar anveloparea, este nevoie de montarea aceluiasi tip de tamplarie, iar lucrul asta se poate face doar cu ajutorul primariei, la fel cum vedem ca se intampla si in alte orase.

  Reply
 3. 3

  mihnea

  Fara autostrada sau cai ferate moderne Pitestiul nu are un viitor prea luminos.Sunt bani de la UE dar nu se vrea dezvoltarea anumitor zone rosii ale tarii precum Oltenia sau Moldova.Daca oamenii ies din saracie credeti ca ma voteaza PSD?De ce liderii PSD nu fac mitinguri in Ardeal zona in plina dezvoltare?Infrastructura moderna,spitale noi si scoli.Fara astea nici un viitor…

  Reply
 4. 4

  cititor

  Eu ,unul vreau sa se faca mall-ul,mai ales ca e pe banii investitorilor ,nu pe banii publici.Unii din dorinta de a fi contra au ajuns sa spuna ca e mai bine invers,de neinteles.Doar daca au interese sa nu fie locuri de munca in oras sau ii concureaza noul mall ,sutin ,aiurea, ca nu ne dezvoltam dar cand se vrea a se construi ceva modern sunt contra,o fractura logica.Deci hai cu noul mall !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!