Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  dax

  Acesti parlamentari au actionat „corect”dictatorial si asta din cauza ca nu exista LEGEA PROPRIETATII.Acestia uita ca proprietarii dintr-un condominiu sunt organizati in asociatii de locatari/proprietari si au o granita de proprietate.Acolo furnizorii ar trebui si ei obligati sa monteze contorizare apa calda si incalzire pt. a sti si ei si asociatia cat agent termic se consuma.Ce face asociatia in particular este treaba privata a acesteia si a membrilor sai.Nu este treaba parlamentarilor ce face fiecare in casa lui „dupa ce s-a trecut granita” si cum isi imparte asociatia consumurile interne.Oricum si acestea sunt reglementate in legea asociatiilor de proprietari.Asta arata ca si cum as fi obligat prin lege sa-mi cumpar medicamenta ca daca ma imbolnavesc.Ii intereseaza asa de tare acest aspect incat uita ca ar trebui sa amendeze cu sume mult mai mari furnizorul pt. ca atunci cand ai repartitoare, acesta trebuie sa realizeze niste parametri ai agentului termic pe care putini dintre ei il realizeaza(80-90 grade pe tur la intrare in bloc) si apoi la apa calda trebuie sa faca recirculare pt. a nu mai fi nevoit consumatorul sa lase apa curgand 10-15 minute pana vine apa calda.Acest lucru inseamna consum suplimentar de energie electrica care incarca pretul Gcaloriei.
  Asa ca tovarasii parlamentari cred ca au alta grija si nu cea a populatiei. Nu mai vorbim ca folosirea repartitoarelor necesita niste instructiuni stricte de folosire si pot fi fraudate relativ usor iar controale in casele oamenilor sunt de evitat mai ales in situatii epidemice.
  Concluzia:centrale termice de apartament ….ca tot o sa scoatem gazele din Marea Neagra
  Si asa se vede ca are loc extinderea retelelor de gaze in toata tara.De ce s-ar face acest lucru daca nu spre incurajarea consumului si ridicarea gradului de confort.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!