Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  get

  Valcov urmeaza sa intre la puscarie si atunci s-a gandit sa traga si tara in haos. Si cea mai buna metoda este sa creezi asteptari total neintemeiate.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Eu am inceput sa fac feţe feţe. Norocul dvs., domnule Simion, ca nu aţi folosit stiloul ,pentru ca v-ar fi ingheţat cerneala.Eu ,oricum o cred mult mai mult pe soacră-mea,decat pe Vâlcov. La fel ne trombonea şi Stolo. Preţurile ne arată cum stau lucrurile.Pe finlandezi i-am depăşit demult.Ce preţ avem noi pe deszapezire şi ce preţ au ei ,pe km, la asfalt curatat pana la negru!? Antena 3 nu e Dumnezeu pe Pamânt,iar multe emisiuni au inceput să devină deranjante.Dar avem telecomanda,spune Badea,iar Gâdea il aprobă.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domnu’ Puiu , în afară că folosirea virgulilor în gramatica limbii române are şi reguli, părerile (opiniile) dvs. arată ca Piteştiul in zona „clădirea Finanantelor” , adică JALE !

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Trebuie să adăugăm şi noi , …sau precum arată cartierul Prundu sub ocupația terorismului țiganilor din Blocul „Coremi” !

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Domnule șocat de virgule am cam exagerat aveți dreptate cu toate că eu am vrut sa arate că Pentagonul dar nu mi-a ieșit N-am mai pus virgulă că pierd randul când scriu de pe telefon

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Va rog pe dvs.sa puneți semnele de punctuație că poate știți mai bine și mai învăț și eu.Multumesc si să știți că nu mă supăr atunci când am ceva de invatat.Imi cer scuze dar mai am până ajung in guvern de fapt nici nu mi-am propus.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Totuşi, să nu pierdem IDEEA, din cauza unor „virgule” !
  Ideea este că România (şi românii !) este TERORIZATĂ cu toate „uneltele” posibile pentru a ceda „de bună voie”(!!??!) -ca pe vremea „DANA Năstase şi Mătuşa TAMARA !?!”- ceea ce pământul (subsolul) românesc (şi Dumnezeu) ne oferă nesperat (când totul părea pierdut !), adică PETROL şi GAZE naturale (au intrat în „fibrilații” capitaliştii corporatişti !).

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!