Related Articles

19 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Sa o vedem si p-asta…Sper sa nu fie doar o gargara electorala..!!!Oricum dupa alegeri 2-3 ani nu se misca nimic ani pana la viitoarele alegeri!!!

  Reply
 2. 2

  Xsvsg

  Sa o vedem si p-asta…Sper sa nu fie doar o gargara electorala..!!!Oricum dupa alegeri 2-3 ani nu se misca nimic ani pana la viitoarele alegeri!!!

  Reply
 3. 3

  Poenaru

  Vor avea și dumnealor la fel ca cei din Corbi!!? Sau alocat bani din 2022 și așa a murit.!! Sa anunțat cu surle și trâmbițe pe toată media posibilă ajudetului Argeș. Prima comună din Argeș cate va avea gaze prin programul etc, etc!!! ca și canalizarea de altfel astea sunt marca( Baciu) nimic dus la bun sfârșit doar laude și bani cheltuiți aiurea.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nenorociți, nu verifica nimeni ca Poiana Lacului este incompletă rețeaua de gaze,lipsesc Gardinesti si Cepari.avem promisiune de la primar de 4-5 ani.degeaba.rusine secolul XXI

  Reply
 5. 5

  Cetățean

  În Glâmbocata când? Sau până la urmă trebuie să-l calc pe primar cu mașina cum mi-am propus de ani buni….m**e Ibric și toți votanții lui.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Draga ,,Argesul” , cu tot respectul, a-ți omis comuna Merisani… sau!!!??

  Reply
 7. 7

  Stoenescu

  Draga ,,Argesul” , cu tot respectul, a-ți omis comuna Merisani… sau!!!??

  Reply
 8. 8

  Florin

  E strigător la Cer. Nu înțeleg ce face acest Primar Bebe Ivan din Băbana care doarme pe el, de nu putem avea nici gaze la 10 km de Pitesti în Slatioarele. Si alții se zbat să aiba la zeci de km distanță de Pitești. Nici transport Publitrans, nici canalizare, nici macar un market măcar un Profi sau Lidl. drumul dintre Pitești si noi este jalnic, nu se face nimic in Comuna asta, decât vorbe in vânt… De departe este cel mai slab Primar din Argeș care nu face nimic. Clar…

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Asa este din pacate..sunt comune la 40-50 -60 km care au atras fonduri pt orice au avut nevoie..gaze,canalizare,trotuare..etc..si sunt si comune(cazul meu)la 15 km de Pitesti care au ramas cu ce a facut Ceausescu…nu gaze,canal,nimic…dar NIMIC!!!

   Reply
  2. 8.2

   Anonim

   Aveți supermarketul La doi Pași la intersecție, aveți Mini Market La Oneaca , dacă tu te plângi în Babana ,hai la noi în Cocu 😉 îți pune al nostru primar covor rosu la poarta 😂😂😂

   Reply
 9. 9

  Silviu Fagarasu

  Dacă sunt gestionate cum trebuie, aceste fonduri sunt suficiente… Însă, repet… GESTIONATE inteligent și profesional… Avem experiența a 12 astfel de investiții cărora le facem managementul de proiect integral… Vorbim din experiență… Spor !!!!

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   DACA…!!!!Dar interesul primarilor e sa,,lungeasca,,lucrarea pe 2-3-4 mandate…asa au ce promite fraierilor inainte de fiecare vot..!!!!Daca s-ar face niste licitatii pe bune,fara comisioane si fara cumetrii..si eu sunt de acord ca le-ar ajunge banii dar cum am spus..nu au niciun interes,dupa gargara din campanie nu-i mai vezi decat la adresa de domiciliu..!!

   Reply
 10. 10

  Șerban

  Stimate editor ,,Argesul”, cu tot respectul, cumva ați omis comuna Lunca Corbului … sau, reveniți cu o erata!!!??

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Haideti domnul Bebe Ivan faceti ceva pentru comuna Babana concret sa traim si noi civilizat in aceasta comuna frumoasa lasati vrajelile electorale. Canalizarea pe care ati inceputo pe str Grosi din Babana ati facut drumul praf si nu mai lucreazs nimeni rupem masinile. Cine ne da bani sa le reparam? Transport in comun pe strada asta Grosi nu a fost dupa timpul lui Ceausescu. Puneti mana si faceti treaba sau lasati pe altul.

  Reply
 12. 12

  Mihai

  Dl Bebe Ivan cand terminati canalizarea dupa str Grosi? Rupem masinile cine ne da bani pt reparatie? Gazele cand le bagati? Transport in comun cand bagati? Pe str Grosi si in toata comuna Babana? Avem multe intrebari fara raspuns. Doar vrajeli. Lasati va rog pe altcineva care sa se ocupe si de comuna asta ca e pacat. Poate nu aveti chef sa faceti nimic atunci numai tineti locul ocupat

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Lerești,au din ce am văzut, Țițești,la fel…

  Reply
 14. 14

  Mihai

  Ziarul argesul De ce ati sters comentariul meu? Am comentat despre Bsbana si Bebe Ivan. De ce nu publicati ce am postat?

  Reply
 15. 15

  Anonim

  Tragerea gaze în comune la tara numai în pitesti pe centura colonia ach nu se vrea sau nu se poate suntem ținutul uitat de timp suntem buni doar pentru voturi…

  Reply
 16. 16

  Anonim

  Majoritatea localităților sant din zona deal- munte unde totuși se mai poate aproviziona cu lemne ,zona de câmpie mai puțin se pot încălzi cu paie și coceni ,… sau cu lemne la preturi enorme, pădurile din ac.zona aproape au dispărut se vede de la un capăt la altul și ne mirăm dc.nu plouă.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023