Related Articles

21 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  POATE AUDE ȘI PRIMARUL DE LA LUNCA CORBULUI!!!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Doar în colonia ach nu se poate…

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Și ala de la Ștefan cel Mare,care a pus 2,…… de Asfalt. Bravisimo. Vine 2024 . Ferește doamne !

  Reply
 4. 4

  S.I.N

  Știam că gazele naturale nu au obțiuni politice… Frumoasă reclama!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  In urma acestor declaratii se intelege ca,acest domn ministru poate inca nu stie ca,sunt comune in arges unde locuitorii nu au nici macar apa curenta ,se aduce apa de la 4-5 km ca sa ne igienizam,iar el vorbeste de gaze,de ce nu spune ca,doar anumite comune beneficiaza de conditii ca la oras.Poate se sesizeaza cineva si va veni in comuna Uda sa vada conditiile de aici.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Felicitări ! Un lucru minunat…! Bravo ! Compania noastră prestează consultanță și management de proiect pentru investiții pe gaze, dar în alte județe. Eream oarecum intrigat că Argesul nu beneficiază de acest gen de investiții… Până la urmă, indiferent de incertitudinea politică, cert este că beneficiarii finali vor fi oamenii…

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Interesanta stire, desi eram convins ca in Schitu Golesti nu mai era nevoie de o așa-zisă modernizare.
  Sau e o stire sa nu se aduca aminte ca suntem in atentia viitorilor electori?

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Valabil si pentru comuna POIANA LACULUI-satele CEPARI și GARDINESTI, nu au retea de gaze.Promisiuni din partea primarului am avut de multi ani,clar NU SE DOREȘTE, asa va primi si voturi pe baza promisiunilor neindeplinite.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  In Poiana Lacului de ce nu vrea primarul Dumitrache (BÂDÂC) sa aduca reteaua de gaze in satele Cepari si Gardinesti .

  Reply
 10. 10
 11. 12

  Anonim

  Foarte aproape de Pitesti si de ultima comuna bransata la gaze,la Draganu nu vom vedea vreodata ceva de la mafia PSD (unde activeaza un putoi pe postul de marioneta,astaaaa… primar) .Acolo ,e ca la rusi :oamenii trebuie sa sufere si sa fie sub papucul lor (al militiei,primarului si preotului care mai au sa-si faca palate nu doar magazine si case,livezi ,pe spinarea celorlalti) .Nimic,nimic !Nu mai zic de canalizare care este benefica mediului inainte de toate dar nici macar niste piatra buna pe drum(nu spalatura din aia de rau de o ia prima ploaie).Si se stie si de ce; nu le e teama de nimic ca si la Prefectura Arges tot mafia PSD este.Cica sunt prea putin proprietari votanti,adica cu mutatie acolo.Nu conteaza ca locuieste altcineva 100% acolo sau ca platim impozite ca toti…Nu votam,nu contam!Mizerie,poluare,saracie si noroi…Votati PSD !!

  Reply
 12. 13

  Anonim

  Pai la Buzoiesti știe cineva că există nu canalizare nu apă potabilă că apă menajeră e ulițe cu noroi sun sa facut ceva în satul Primarului în rest nimic .Alți atrag tineretul unde sa vina fără bae cu wc-uri în curte promisiuni că nu doare gura ce gaze lapastele cailor .votați PNL.

  Reply
  1. 13.1

   Anonim

   Păi dacă ai sânge în…scrii ca anonim? Toți locuitorii comunei știu că ai dreptate.

   Reply
 13. 14

  Anonim

  Cartierul Zorile si retul cartierelor din Costești cand o sa aibă gaze? Domnu primar Baicea ce face?

  Reply
 14. 15

  Gigi

  Județul Argeș altădată fief al ciumei roșii a ajuns la discreția pnl- zis și ciuma galbena care se pare ca face ce vrea in acest județ, dacă din 10 comune unde se baga gaze toate au primari pnl..
  Este de ras dacă aceasta președinta interimara a pnl Argeș face ce vrea ea în acest județ, unde Smântână și gașca lui deja s-au culcat, dar sa speram ca la vara scăpăm Județul dd ciuma roșie..

  Reply
 15. 16

  Anonim

  D aia nu merge nimic în tara asta! Pai PNL de unde este? Din Rwanda? Nu din România?!!!! Chestii din astea ca PNL a făcut pt primăriile ale căror primari sunt PNL, PSD a făcut cu primarii PSD….. Bai fraților! Nu e România???puneti va odara cap la cap și faceți ceva pt tare asta… Asta pana nu e târziu… Vedeți ca extremismul a câștigat teren în vremuri din astea… Vedeți cazul Hitler. Și încă ceva: sa nu se reîntoarcă comunismul, fraților. La sud slavi, sârbii știți bine ca nu ne uita pt anii 1999, ungurii sunt cu răsăritul… Samd

  Reply
 16. 17

  Anonim

  De ce spuneți și de preturile exorbitante ca de exemplu în Ștefănești Golești mai exact prețul branșamentului la gaz costa 11000 lei? „Exact cum scrie 11000 lei „

  Reply
 17. 18

  Anonim

  Primarul din Costești este pe aceeași funcție de când ardea Pământul și când i s a spus să bage gaze pe o amărâtă de uliță din Broșteni cu 10 case a zis că voturile de acolo le ia de la o scară de bloc din Costești. Silă și repulsie, parcă ar fi banii lui. Bineînțeles că așa este aproape peste tot în România!

  Reply
 18. 19

  Nu îmi las numele la jeguri

  Mai vreți sa voteze lumea PNL, restul localităților ce au? Jos mafia , UE-PNL

  Reply
 19. 20

  Anonim

  Berevoestiul cu primar PSD nu are voie?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023