Înscriere creșă lat

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Cristian

  Claudiu te rog mult scoate naibii relicva asta care bate campii aici si pe care o tot citezi din nu stiu ce anale sau ce put al gandirii. Chiar nu ai gasit ceva mai interesant decat aceasta epopee plina de rahat?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Total de accord.
  Cine este acest individ?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Javre mondialiste!

  Reply
 4. 4

  Cetatean roman

  Privind comentariile deja aparute, am avut din nou dovada ca adevarul deranjeaza ! Cand frustratii nu au argumente, apeleaza la limbajul suburban! Nu va opriti , domnule Mihailescu, pentru ca aveti dreptate! Felicitari!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  De unde până unde , un medic, IT-ist, mecanic (auto), electronist etc. care aparține unei „minorități naționale” , trebuie, mai întâi, să dea un „examen” „de…limbă” şi să dovedească ca o stăpâneşte (la perfecție ?!) ca să poată primi/ocupa prin concurs profesional (la nivel corespunzător) un „post”/serviciu , în timp ce un „național” ,…slab /incompetent (ca meserie) , NU dă deloc un astfel de examen ,dar ocupă postul/este angajat (pt. că se presupune că „stăpâneste Limba „națională” !? ), el/ea fiind, de fapt, incompetent/ă „profesional”, dar şi „analfabet/ă”, la propriu, la limba…”națională”( dacă tot nu dă examenul şi la „limbă” ,cum trebuia să susțină un…”minoritar”?)! Echitabil ar fi ca pt. Concursul de Angajare pe post/în sericiu, TOȚI „aspiranții”/concurenții, indiferent de naționalitate, să susțină (în prealabil) o probă de concurs (notată sau nu) la Limba …”națională”/Română ! Dacă n-au …”prealabil” să ştie toți că nu pot…”la lighean”…să se spele, în ciuda celebrului… „banc” !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!