Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Da di eu.sunt deacort cu aceste cerințe aveti perfectă dreptate va rog să ne creați aceste condiții semnez HAICA

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Da,din păcate e adevărat,am așteptat de la ora 8 dimineața și mi-a venit rândul la ora 14 după masă,….. emoții,stres…..

  Reply
 3. 4

  Tache

  N-ai nici o șansă la prefectură, sunt mână-n mână! Nu demult, când permisele se făceau pe bandă, La prima oră, 8, 8.30, prefectul trecea în drum spre servici să-și i-a dreptul de la serviciul examinări! Iar dacă școlile de șoferi așa cum de multe ori au solicitat prefecturii să i-a măsuri pentru a evita aglomerația, a crea condiții și a nu aștepta cu orele să-ți vină rândul, sau a lua măsuri prin a schimba polițiștii examinatori care au probleme de comportament, vorbesc urât, își bat joc de cursanți de cele mai multe ori, ce credeți că au făcut? Tot școlile de șoferi au fost sancționate, verificate la sânge prin controale de peste tot… și în traseu, desigur, ca altă dată să-și țină gura și astfel li s-a pus pumnul în gură! Mai trebuie să treacă multă vreme ca și în România să meargă lucrurile cum trebuie… poate pentru alte generații…

  Reply
 4. 5

  Anonim

  Și faptul că ați scris despre aceste lucruri, tot înseamnă ceva și nu puțin lucru, să vadă și ,,ăștia,, că nu e sat fără câini.

  Reply
 5. 6

  Marius

  Faptul că ați scris aceste rânduri și tot înseamnă ceva și nu puțin lucru, să vadă și ,,ăștia,, că nu e sat fără câini.

  Reply
 6. 7

  Eugen

  Cunosc aceste condiții total inadecvate de examinare
  Soluția este să ne uităm la cei care au rezolvat problema asta

  Reply
 7. 8

  Marius

  Măcar că ați scris aceste rânduri, tot este ceva și nu puțin lucru, să vadă și ,,ăștia,, că nu e sat fără câini

  Reply
 8. 9

  Anonim

  Ai mare dreptate mai ales dacă ai nevoie ka toaleta te lipsești ca nu ai unde trebuie sa mergi 500 de metri la o toaleta cu mare drag as semna sa schimbam ceva cu toate ca eu nu mai am nevoie am scăpat mulțumesc domnului dar mias dori sa se poate schimba ceva

  Reply
 9. 10

  Mauru

  Asta este vina primăriei ca nu au amenajat Un spațiu de așteptare la stadion pentru cei ce vor fi examinați cu “chioșcul “de acolo este tot a facere a unor neamuri, obligații de pe la partid! Pe prefect îl mai interesează ce se întâmpla in Județ, in Pitesti? Probabil i următoarea campanie electorală si cu ce sa mai minta populația ca o sa facă!

  Reply
 10. 11

  Anonim

  Ce prostie, sunt de acord că nu există condiții de igienă sau magazine frumos aranjate lângă locația respectivă, însă dacă totuși vrei ceva care este pe plac vi cu produsul respectiv în geantă,.. cât despre uniformă celui care examinează (mai exact a polițistului) , mi se pare normal sa poarte uniformă, in ce vrei sa vină îmbrăcată în cizme de cauciuc și pantaloni de trening, după ce a udat grădină in spate casei 😂. Va văitați de taximetriști că poată maieuri și shlapi de plajă în timpului programului, acum că un polițist poată uniformă nu e bine, că va emoționează… Săraci de voi, numai motive găsiți.

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Fite si aere de oraseni iesiti de sub aripa protectoare a parintilor!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023