Ştiri din Piteşti şi din Argeş - ştiri Piteşti online

5 Comentarii

 1. 1

  Geo

  Deci cei din PSD ciuma rosie se bat intre ei pe ciolan si de, mai calca si oamenii in picioare, asta e. Doar au fost votati de popor, nu?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Sper sa se găsească o rezolvare a transportului și pe ruta Micești Pitești,de la1 decembrie nu mai este maxi taxi.Problema este deja generalizată și în alte zone…..

  Reply
 3. 3

  Puiu

  „Legislaţia europeană nu permite ca un operator să iasă din raza oraşului, aşa că noi a trebuit să retragem autobuzele în Piteşti. Dacă nu făceam acest lucru, pierdeam cele aproape 60 milioane euro de la Uniunea Europeană… acesta este adevărul”

  „Domnul Ionică respectă legislaţia şi va aduce în Piteşti investiţii de 60 milioane euro.”

  Acestea sunt declaratiile autorităţilor. În baza celor de mai sus , înţeleg că au trecut aproape trei luni de când oamenii din Ştefăneşti , Miceşti şi Albota nu mai au cum să ajungă în Piteşti.
  Adică legislaţia europeană este cea care dictează la noi acasă? Au cerut europenii să ne umilim bătrânii , copiii, angajaţii, bolnavii, să-i facem să meargă pe jos 6-7 km în condiţii de iarnă?
  NU pot să cred aşa ceva! Noi primim bani, cu condiţia să ne umilim?
  Păi ,pentru ce mai trebuie investiţii? Investiţiile nu se fac în folosul comunităţii ,pentru creşterea condiţiei sociale a celor din cetate?

  „Aşadar, interesele locale sunt cele care au blocat zona metropolitană.”
  Ce zice, jurnalistul?
  Argeşul nu mai are parlamentari? Dacă nu aveţi lege ,de ce nu cereţi?
  Un lucru este cert şi incredibil pentru anul în care ne aflăm. Oamenii din trei comune din apropierea reşedinţei de judeţ sunt umiliti,şi nu avem nicio demisie.
  Eu, un lucru nu înţeleg.Ce vă determină să credeţi că puteţi face orice, fără să vi se întâmple ceva?

  Reply
 4. 4

  Puiu

  As fi foarte incantat sa va cheme Dragnea la București pe toți din conducerea PSD Arges și sa va lase doar pana la km36, restul distantei sa o parcurgeți pe jos!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Nu Primarita DE LA STEFANESTI este de vina de situatia creata , ci excrocii de la Consiliul Judetean Arges : Dan Manu si Manzana ca au incercat fara reusita sa-si insuseasca pe Spagi Trasele acestea si acum nu le mai convine cand au fost facute conterstatii si l-a dat planurile peste cap .
  Ei incearca fara succes sa arunce pisica moarta in Curtea Primariei sau pe transportatorii care au contestat pe buna dreptate , dar rezolvarea nu este printr-o alta incalcare Flagranta a legii prin cursele speciale prin carea sa transporte ilegal Cetatenii din Stefanesti , Micesti, Hintesti si toate cele 11 trasee , prin aceasta se poate reusi Inchiderea Firmelor de Transport prin Suspendarea Licentei de Transport . Nu i-a interesat si nici nu ii inbereseaza soarta Cetateanului care se chinuie si merge pe jos ci doar Buzunarul .
  Cei doi sunt paraleli cu legile Transportului si PUR si SIMPLU nu II INTERESEAZA sa rezolve ceva .
  IN CAZURI DE FORATA MAJORA SE POT ELIBERA PROTOCOLALE DE TRANSPORT PANA LA REZOLVAREA SAU SOLUTIONAREA CONTESTATIILOR FARA A AFECTA CEATATEANUL .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.