Înscriere creșă lat

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  În august 1968 , POPORUL român, în mod eroic , a zdrobit KGB-ul sovietic din România, iar SECURITATEA (patriotică)din România, pentru prima dată, a fost cu poporul ei . Atunci s-a născut lozinca : „Ceauşescu şi poporul” şi a început „dictatura luminată” a lui Ceauşescu Nicolae, care a primit CLAUZA din partea SUA .
  Ce se va întampla după Lovitura de stat EŞUATĂ din aug.-sept. 2018 împotriva PSD şi a României ? Vom vedea ! Deocamdată, SPERANȚA românilor se cheamă LIVIU NICOLAE DRAGNEA .

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Această lovitură de stat EŞUATĂ (aug. – sept. 2018) împotriva PSD şi a poporului român se poate numi şi „a televiziunilor de fake news”şi a agenților lor acoperiți” în frunte cu CTP-ul şi „Găina mamifer- Cristoiu Ion”! (Pamflet)

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Breaknews! Acum vreo 60-70 de ani, Ion Cristoiu-găină mamifer- umbla pe potecile (ulițele) din Găgeşti-Vrancea desculț, din cauza unghiilor netăiate de la picioare şi cu nădragii rupți în fund,dar cu droaie de Orcan/i , Oreste/i şi Guşe/ați după el, care fumau mătase de porumb uscată şi visau încă de atunci la cariera lor de trăgători pe/cu nasul de # „pucişti” pe $ & € !
    Pe acea vreme CTP-ul hoinărea pe liniile CFR-ului cu sticl@ de vodcă în mâna stângă şi cu poza lu’ Gaby Firea pe bicicletă lui Werner Iohannis , în mâna dreaptă ! (Pamflet)

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!