Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cine a dorit cu adevărat și a putut să vină, a venit la dânsa, iar cine a dorit să vină și nu a putut: a transmis regretele eterne cum s-a priceput mai bine. Nu umplem cupola cu coroane ca să simțim că am făcut ceva pentru sufletul dânsei, e greșit, nici dânsa nu s-a atașat de lucrurile materiale vreodată, a împărtășit iubire în stânga și în dreapta. Familia a gestionat acest trist eveniment cu toată grija, atenția și durerea, vă rog nu pătați imaginea acestei stimabile doamne a Piteștiului.
  E adevărat însă că artiștii noștri nu sunt prețuiți destul in comunitate, la adevărata lor valoare, și nici nu vor fi vreodată, fiindcă incultura este acum la căutare.

  Pe 15 iunie s-a stins un suflet mare care a ajutat atâtea persoane și atâtea necuvântătoare… S-a stins în aceeași zi cu Mihai Eminescu. Odihnească-se în pace. Ne va bucura inimile numai prin cărți și prin amintiri de acum încolo.

  Reply
 2. 2

  Alina

  V am sunat neincetat…nu mi ati mai raspuns…ultima data cand am vorbit mi ati spus asa: „Alina,dragostea mea daca numai raspund,m am dus”…Va voi pastra vesnic in suflet,ati fost prietena copilariei mele,mama,bunica tot…Dumnezeu sa va aiba in imparatia cerurilor,sper ca acum sa ma vedeti mai des de acolo de Sus,ca tare mult va doreati sa ma vedeti mai des…

  Reply
 3. 3

  Dragason Alina

  Zina Petrescu: de cand sunt pe acest pamant,pe unde am umblat si-am colindat, nu mi-a fost dat sa intalnesc un om mai minunat!
  Sper sa-mi fiți inger de-acum scumpa mea,’Doamna Zina!💔🙏

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023

error: Content is protected !!