Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  tudor

  Felicitări pentru prezentarea satului. Să vă dea Dumnezeu perseverența, răbdarea, înțelepciunea să duceți la bun sfârșit ceea ce ați început! e foarte greu pentru o femeie să conducă! sunteți de apreciat!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Printre personalitățile născute la Vulturești se cade a fi menționat Gheorghe Miculescu, matematician care locuiește în Târgoviște .

  Reply
 3. 3

  Ion Creațä

  Suntem MULȚI, mai mulți, am fost încercați de generația MEA, ” cu șapte clase”!
  La înmormântarea TATĂLUI nostru Mitică Turtan cum îmi place mie să mă prezint eu Benicä, in Sfânta Biserică ” Sf. Paraschiva”, din Bîrdigani s- a citit o scrisoare de mulțumire de către profesorul Băcescu privind modul în care munceam ATUNCI în Gorj.
  Glosa lui EMINESCU care cuprinde numai opt versuri este cea mai profundă pe care NOI cei cu șapte clase cu dl, profesor Mihai ne putem recunoaște.
  Rar ajung în Vulturești, am o singură datorie să pun lumânări părinților mei și neamul meu este pomenit la păresimile de peste an, la Gorj.
  Grijă mare față de zestrea moșnenilor din Vulturești, noi fiii Satului ne bucurăm că am parcurs ” șapte clase „! Doamne ajută tuturor!

  Reply
 4. 4

  Elena Rujoiu

  Bună propunerea cu ,,dezvoltarea turismului rural în satul Huluba,, dar ca această propunere să devină viabila ar trebui să investiți în infrastructura rutieră, dar cred că această investiție o treceți mereu la capitolul ,,vise taica, vise,,. Faceți și ceva și pentru acest sat minunat cu oameni harnici și meleaguri frumoase precum un colț de rai.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Există in Vulturești vreo pepinieră de pomi fructiferi ? Se poate cumpara material săditor ?
  Pentru raspuns am whatup pe nr.0723507709. Eventual un contact, nr.telefon email. Multumesc.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!