18 septembrie, 2019

14 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Salut inițiativa Ptimariei Pitești de a anula abonamentele din spatele blocului turn L5 cartier Nord , acum lucrurile s au schimbat intr un mod mult mai civilizat cu excepția unor locatari care nu înțeleg ca și ceilalți cetățeni au dreptul de a parca in acest oraș .

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Sau mai bine decât abonamente premium ar fi ca Primăria sa construiască mai multe parcări supraterane în oraș, cu ar fi de exemplu parcarea vizata de dvs în articol, cea din spatele mag. Fortuna. Menționez ca locuiesc într.unul dintre blocurile turn.

  Reply
  1. 2.1

   George Olteanu

   Da, doar că locatarii din respectiva zonă s-au opus… din informaţiile pe care le avem

   Reply
 3. 3

  Rares

  Blocul L6 Sc C nu detine parcare proprie prin urmare fiecare parcheaza unde apuca , chiar nu se poate face nimic in privinta aceasta ? Loc pentru amenajarea unei mici parcari exista …

  Reply
 4. 4

  lila

  1200 lei un loc de parcare? sunt posesori auto care nu dau niciun ban si au parcarea asigurata prin ocuparea permanenta a acelui loc.
  Solutia ar fi taxarea zilnica a bulevardelor ca sa nu mai stagneze cu anii rablele cu prelata pe ele…

  Reply
 5. 5

  ionica

  Au fost terenuri libere destule (mai ales prin cartiere- Trivale, Garlei, Gavana, Prundu, etc) pe care primaria trebuia sa le cumpere de la propietari sau mostenitorii acestora si sa construiasca parcari , dar s-a preferat restituirea acestora in natura (nu gratis ,ci contra unor spagi imense) pentru constuctia haotica de blocuri si cladiri fara sa se respecte nici o prevedere a legislatiei in vigoare privind constructiile( dar s-au eliberat autorizatii de constructie contra altor spagi imense) .
  Din lipsa de respect fata de catatenii orasului s-a ajuns in aceasta situatie , cand primaria incoltita deaceasta problema acuta a locurilor de parcare da din colt in colt neavand solutii viabile, cautandu-se vinovati care au creat aceasta stare contra unor mite imense.

  Reply
 6. 6

  Cătălin

  În parcarea de la Fortuna sunt vreo 200 locuri, există o singură intrare-ieşire, îngustă, dintr-un (spre) un bulevard aglomerat.Trebuie privită ca o parcare de reşedinţă pt. locatarii celor 5 blocuri.O altă parcare, supraterană, publică,în acelaşi loc, ar sufoca locatarii, care se vor trezi cu ţevile de eşapament ale maşinilor parcate direct la ferestre, nu vor mai avea intimitate în propria casă şi se va bloca efectiv unicul drum de acces.Ar mai fi o problemă şi cu avizele I.S.U.;oricum sunt probleme şi acum.Este adevărat, şi ceilalţi au dreptul să parcheze, dar într-o parcare publică.Şi la blocurile noi se dau autorizaţii de construcţie doar dacă sunt asigurate câte 1 loc de parcare pt. fiecare apartament, plus 20% pt. vizitatori.Soluţia nu e „premium”, nu rezolvă problema.

  Reply
 7. 7

  Cătălin

  Rectific: la Fortuna, e parcare de reşedinţă pt. locatarii din 7 blocuri.Apropo, ar putea să ne spună ziariştii noştri ce taxe sau abonamente de parcare plătesc privilegiaţii care parchează la Prefectură, la Curtea de Apel şi la Primărie? De lux, premium, standard? Propuneţi şi pt. ei o sumă. Abonamentele de reşedinţă conform H.C.L. 185/2012, cu exclusivitate 24 ore, rămân în vigoare până la expirarea termenului de valabilitate. Maşinile parcate anapoda trebuie ridicate şi şoferii amendaţi, la fel cei care parchează fără să achite taxa de parcare.

  Reply
 8. 8

  Dan

  va tot legați de spațiul de la fortuna dacă va fi acolo parcare și va fi un i cendiu cate masini vor arde intrarea în curtea blocuror cât de mare este voi luati toate astea in consideratie sau a-ti facut scoala pe bani ca asa se poartă. Același lucru se întâmplă și în spatele blocului cu teatrul Aschiuta acolo este o curte de bloc îngustă ridicata la rang de strada D-na Bălașa.Ce se intampla la un foc sau seism?

  Reply
 9. 9

  Cătălin

  Şcoala se face cu bani sau deloc.Dan, ai trecut de clasa 1?

  Reply
 10. 10

  Cătălin

  Am greşit, Dan.Îmi cer scuze!

  Reply
 11. 11

  Cristi

  O mare problema o constituie si parcarea din spatele policlinicii de pe Bratianu, desi seara, cand locatarii sunt acasa, totul este OK.
  Propunere: realizarea unei parcari supraterane in locul actualului bazar cu intrari din IC Bratianu pe la Magnolia (pe deasupra parcului), din strazile Gh. Lazar si Sf. Vineri, chiar si cu intrare din spatele blocurilor A1-A10. Bazarul ar putea fi in continuare la parter, iar deasupra lui ar putea fi cateva etaje de parcare, suficient de departata de blocuri astfel incat sa nu puna probleme

  Reply
 12. 12

  Cătălin

  Cred că e o idee foarte bună, s-o analizeze autorităţile şi s-o pună în practică; un alt loc ar putea fi în faţă la Administraţia Finanţelor sau înainte de intersecţia Craiovei-Fr. Goleşti.

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Domnule Diță, realizați ce afirmație faceți vis a vis de abonament premium ???? 1200 de lei ???? Rezonabil ? 1200 , dar să devii proprietar, poate ! Atâta timp cât am plătit 140 de lei parcarea, de ce să nu am exclusivitate ??? Gândiți cu ….. ! O zi bună

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.