05 martie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  ion ionescu

  sigur! ati sarit din lac in put! electoratul va taxase deja pentru gor ghiu ,nu cred ca veti mai fi ce ati fost! pacat!

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Nu mă topesc de grija liberalilor, dar apreciez reacţia profesorului Tiberiu Avramescu. Ce păcat că e singurul care se manifestă. Cu fosta pdl-istă , băsistă, Raluca Ţurcan, cu siguranţă veţi avea soarta PNŢCD-ului. Brătienii nu se mai răsucesc demult în morminte, au început să se înşurubeze. PNL nu a arătat nimic în politica românească de după ’89, decât atunci când a fost în USL, ajutaţi de conjuctură. Afirmaţiile domnului profesor mă fac să înţeleg, că liberalii de rând sunt simpli executanţi, iar cei de la vârf fac ce vor ei , dar se văd că sunt foarte slabi în luarea de decizii. Vă pune tătucul Băsescu pe picioare…sau la pământ. Asta, numai dacă electoratul, nu intră iar în amorţire!

  Reply
 3. 3

  nelu ilie

  Idioata asta a propus in parlament interzicerea melodiei,,Traiasca berea!”Pana atunci rezolvase toate problemele Romaniei.Liberalii sunt prosti facuti gramada.

  Reply
  1. 3.1

   ion ionescu

   intr adevar asta era problema arzatoare a cetatenilor ! ce te astepti de la niste pirtotine care nu si au locul unde cine le o fi cocotat si pe ce criterii?

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.