Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Vasile

  Protestatarii, în majoritate tineri, dar și vârstnici și copii exprimă nemulțumirea față de atâtea restricții și nicio îmbunătățire a vieții noastre. Am fost și eu în stradă! într-adevăr, individul nu mai există ca persoană în mulțime, ci este cuprins de mișcarea grupului! E riscant!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Astia sunt tineri din strada, nu stiu ce inseamna pentru un batran boala asta.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Cum adica cultura feminina?

  Reply
 4. 4

  Ionel

  Ne vaccinăm și numărul cazurilor de Covid19 crește cu fiecare zi ce trece! Decedații sunt in saci … Masca pe figură, program pe baza declarației … Nu s-a schimbat nimic de un an încoace! Și nici nu se văd semne de mai bine!

  Reply
 5. 5

  IOANA

  Asa zic si eu, guvernantii sunt depasiti de situatia acutuala!

  Reply
 6. 6

  marin

  Asa ziceam si noi: vorbim despre realităţi fără dimensiuni şi fără profunzime, deci fără să le cunoaştem cu adevărat! Doar din mass-media, care promovează după interes!!

  Reply
 7. 7

  Cristian

  Sunt vremuri grele, indiferent cine ar fi la guvernare! Restricțiile pentru prevenirea îmbolnăvirii sunt în multe țări din Europa! La fel și protestele, care au au precedat mișcările revoluționare de-a lungul istoriei!

  Reply
 8. 8

  Sorin

  Chiar așa, nu înțeleg de ce se luptă protestatarii cu jandarmii! Păi sunt jandarmii vinovați pentru restricțiile impuse în situația asta pandemică?! Interesant că nu a ieșit niciun membru al guvernului în fața protestatarilor, niciun parlamentar… Mulțimea scandează, nimeni nu mai ascultă!

  Reply
 9. 9

  Dana

  Guvernanții sunt depășiți de situația generată de virusul pandemic! Dar nu înțeleg, de ce trebuie să existe niște condiționări privind timpul: când mergem la magazin, la sala de sport, la bibliotecă…Trebuie să ne supunem, orice ar fi! Nu-i suficient că purtăm mască, trebuie să ne supunem în limitele impuse!!

  Reply
 10. 10

  Victor

  Oamenii sunt disperați că nu au locuri de muncă, au credite la bănci …situația e disperată în plină pandemie! Cred că a scăpat de sub control, dar nu se vor reduce măsurile de prevenție! Așa e în toată lumea!!

  Reply
 11. 11

  Titi

  Mesajul tinerilor din stradă, este de fapt mesajul tuturor oamenilor! Dar tinerii au curajul să iasă în stradă, așa cum s-a întâmplat în majoritatea evenimentelor istorice! Ceilalți doar așteaptă să se întâmple ceva!! Când o să iasă lumea în stradă … de parcă lumea din stradă e o entitate, nu suntem cu toții!!!

  Reply
 12. 12

  Costel

  Uneori cred și eu că mesajul al tinerilor care protestează în stradă este un mesaj cu aer perimat, cu o notă banal romantică! Pandemia a cuprins toată lumea, că de aceea e situație pandemică, iar restricțiile sunt pentru toate țările! Nu se pot face concesii în România!

  Reply
 13. 13

  Marina

  În vremuri de restriște românii sunt solidari! Au dovedit asta în istorie, dar din păcate lupta cu virusul nu poate fi câștigată de oameni!

  Reply
 14. 14

  Florina

  Nimeni nu mai ascultă vocea străzii, dintre cei care au datoria morală să asculte! Ei zic, de acolo din palate: niște golani!

  Reply
 15. 15

  Vlaicu

  Asa cum e neamul acesta acum: bolnav, plin de datorii, școli închise, fabrici închise …vocea străzii înseamnă prea puțin! Și apoi, toată lumea vorbește, nimeni nu mai ascultă!

  Reply
 16. 16

  Edi

  Măsurile sanitare luate la nivel național și mondial afectează economic toate statele. E un restart care se dă acum economiei mondiale. ,,Scapă cine poate!” Vocea străzii nu mai contează! Nu doar în România, ci în orice țară!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023