2 Comentarii

 1. 1

  Vronski

  Ce să spun, mare realizare că a făcut niște înregistrări! E așa talentată fata asta, e o vedetă? Cine a auzit de ea? Dacă plătesc și eu pot să merg să fac o înregistrare, ce e mare lucru? Ați scris despre ea de parcă ar fi Maria Tănase sau Maria Ciobanu! Ce a făcut Iuliana Călin pentru orașul ei? Mai aveți să o proclamați Cetățeancă de Onoare.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Asa, ca pentru culturalizare… La radio nu se plateste , la radio esti chemat , cand trebuie. Sa fii vedeta trebuie sa platestii mii de euro, ori daca esti un simplu om nu reusesti. Marea realizare a unui tanar este sa mearga prin festivaluri sa se afirme atat la tv, cat si in fata unui juriu prestigios. Si Maria Tanase sau Maria Ciobanu au facut acest lucru, asa ca in viitorul apropiat nu se stie ce se poate intampla cu aceasta tanara!
   Alt lucru de care nu se tine cont, in Arges sunt multi interpreti, dar putini care ajung sa castige premii importante in toata tara , acolo unde mafia este mare ca in orice alt domeniu. De fapt sunt vreo 3 tineri care merg prin festivaluri . Copii aceia incearca sa duca mai departe Portul popular autentic si cantecele din vatra satului! Culmea stii care e? Nu primesc nici macar o diploma din partea mariilor functionari din Arges ca ei reprezinta Judetul si orasul peste tot in lume si in tara!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.